Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kšiltovka vyzradila logo Black Ops 4

IIII místo IV.

Kuriózním způsobem se na veřejnost dostalo logo ještě oficiálně neohlášeného Call of Duty Black Ops 4 (Alza.cz).

Objevilo se totiž pravděpodobně na kšiltovce, se kterou byla po cestě na příští zápas do Oklahomy natočena superhvězda NBA, James Harden. Asi mu nikdo neřekl, že ji zatím nesmí nosit, nebo mu to prostě bylo jedno a připadalo mu to jako dobrý doplněk k vojenským maskáčům? Jiným možným vysvětlením je, že by mohlo jít o rafinovaný začátek virální kampaně.

Vypadá velmi podobně jako oranžové logo trojky, jen je prodlouženo o další I, takže zvláštní IIII namísto správné římské IV. Na boku kšiltovky je navíc ještě logo tvůrčího studia.

Kotaku posléze získalo potvrzení ze svých zdrojů, že to skutečně je oficiální logo čtvrtého dílu podsérie Black Ops, nikoli jen nějaký fanouškovský výtvor.

Vše přišlo pouhých pár hodin poté, co byl v interní databázi GameStopu nalezen merchandise k Black Ops 4. O názvu letošního dílu už proto nemůže být sporu, pravil to už jeden insider začátkem února, což posléze ověřily zdroje Eurogameru. Hru chystá na listopad opět studio Treyarch a má se odehrávat opět v blízké budoucnosti, stejně jako minulé díly.

Read this next