If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Iron Harvest prosí o podporu na Kickstarteru

Ovlivní, jaké režimy RTS nabídne.

Vždy, když jsme o téhle real-time strategii z alternativní historie 1920+ psali, vyvolalo to reakce jako "zajímavé", "nadějné", "to bych bral". Teď máte šanci reálně pomoci tomu, aby tehle titul jednoho dne vznikl, i ovlivnit, co vše vlastně bude obsahovat.

KING Art Games totiž rozjeli tu avizovanou kickstarterovou kampaň na Iron Harvest. Vzhledem k tomu, že po úvodních čtyřech hodinách vybrali čtvrtinu z požadované částky 450 tisíc amerických dolarů, je zřejmé, že neselže. Do této chvíle už do projektu investovali jeden milion dolarů ze svého. Nový trailer z dneška:

Cover image for YouTube videoIron Harvest - Kickstarter Trailer

Spíš tedy půjde o to, kterých milníků se nakonec podaří dosáhnout. Od toho pak bude odviset, zda ve hře vedle základních kampaně (se třemi frakcemi, se 40 jednotkami a 9 hrdiny) najdete i režim New Game Plus, filmové cutscény, Challenge mapy, Skirmish mód, multiplayer, co-op kampaň, co-op výzvy, ligy nebo dokonce pozdější DLC kampaň zdarma.

Plán je takový, že v létě bude Iron Harvest ve fázi alfa 1 (raný singleplayerový test jen přes Steam), letos o Vánocích v alfě 2 (možnost poprvé hrát proti ostatním podporovatelům), na jaře 2019 v betě (se všemi režimy a prvními misemi kampaně) a finálka má vyjít až koncem roku 2019 (už i pro PS4/X1). Vesměs realistické, ne?

Pro tvůrce hovoří to, že jde už o jejich čtvrtý Kickstarter - po The Book of Unritten Tales 2 a RPG/RTS mixu The Dwarves, což snižuje riziko investice do projektu. Níže ještě pár dnů stará ukázka z hraní rozpracované verze:

Cover image for YouTube videoIron Harvest Gameplay

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Iron Harvest

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments