Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno, Geralt skutečně hostujícím bojovníkem v Soul Calibur 6

Trailer, obrázky, info.

Domněnky se nemýlily. Ústřední hrdina ze série Zaklínač (Alza.cz) se opravdu poprvé objeví v ovladatelné podobě i v jiné hře.

CD Projekt Red před okamžikem oficiálně oznámil, že Geralt z Rivie se stane hostující postavou v chystané bojovce Soul Calibur 6 od Bandai Namco, což byl vydavatel jejích hitu, takže na sebe mají úzké vazby.

Watch on YouTube

Bitka s ním proběhne i v pevnosti Kaer Morhen známé ze Zaklínače, přesně jak to naznačovalo včerejší vábení. Hrát vám k tomu navíc bude skladba Hunt or be Hunted ze soundtracku slavného RPG. V Soul Calibur 6 tak bude slyšet i Doug Cockle, původní dabér hrdiny v anglické verzi.

"Geralt byl vytrénován v tamní elitní Škole Vlka v horách v zemi Keadwen, díky čemuž je považován za jednoho z nejdrsnějších zabijáků monster. Disponuje nadlidskými reflexy a silou, stejně jako báječnými dovednostmi v boji s mečem. Hráči, kteří si ho zvolí, využijí typický zaklínačský bojový styl - kombinaci meče, lektvary zlepšující schopnosti a bojovou magii," praví výrobce v popisku.

Komunitní manažer CDPR Marcin Momot k tomu řekl, že když byli osloveni s tímto nápadem od Bandai Namco, hned se jim zalíbil, protože Soul Calibur má dlouhou tradici v hostujících postavách a komunita by to uvítala. Poskytli proto vydavateli původní grafické podklady ze Zaklínače 3, jako je model Geralta, animace a zbraně. S výsledkem, jak byl do bojovky převeden, jsou prý tito perfekcionisté z Polska velmi spokojeni.

Vedle traileru zde máme i první screenshoty - přesné datum vydání hry pro PC/PS4/X1 zatím neznáme, stále platí neurčitě 2018, patrně začátek léta.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Soulcalibur 6

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments