If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Arma 3 ve videoreportáži GamePage

Podvodní průzkum i let nad druhým ostrovem.

Herní pořad GamePage na České televizi v sobotu odvysílal šestiminutovou videoreportáž o Arma 3. Kreativní ředitel Ivan Buchta z domácího Bohemia Interactive Studia v ní ukázal spoustu dosud neviděných záběrů z hraní a my doufáme, že na E3 předvede i něco dalšího.

Například průzkum mořského dna v jakési miniponorce zhruba v místech, kde se nedávno potopila velrybářská loď. Plavidlo nevypouští bublinky, takže v namodralé scenérii není moc nápadné a obklopují ho hejna ryb. Dá se přepnout do pohledu s viditelnou přístrojovou deskou i s pažemi pilota (pohled z vlastních očí) a otamtud se na základě rozkazu přesunout do periskopu, s nímž lze obhlédnout skalnaté pobřeží ostrova Stratis.

Ten má být poměrně hornatý, o něco zelenější než Limnos a tvůrci do něj přidali několik vesniček, farem i velký protiletecký radar. K základně ve videoreportáži letí vrtulník a krajina pod ním s horskými hřebeny či údolími je viditelně propracovanější než ta dříve ukázaná z hlavního ostrova.

Závěr pak tvoří ukázka plynulého přechodu z podvodní kamery do vzduchu, a přestřelka mezi americkými příslušníky lehké pěchoty a íránskými okupanty, kde si máte všimnout vylepšených animací pohybu i chování zbraní, o němž autoři čerpají poznatky z osobní návštěvy střelnice.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments