If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassin's Creed II PC v EU už 4. března

S oběma DLC a výrazně dříve než v USA.

UbiSoft prozradil jeho malé tajemství. Očekávanou PC verzi renesanční učebnice Assassin's Creed II v USA vydá přesně 16. března 2010 - a teď pozor, aktualizace - v Evropě překvapivě už 4. března. Čili o 12 dnů dříve než za velkou louží.

Vyplývá to z pouhých pár minut starého oznámení od Dana Gardenera, PR manažera britského UbiSoftu.

"Česká verze Assassin's Creed II PC vyjde rovněž začátkem března. Překlad je už dávno hotov, prošel několika testovacími koly a zbývá odladit jen několik drobností," řekl Eurogamer.cz zástupce distributora Playman. Česká PC verze bude stát 1059 Kč.

Stejně jako u PC konverze jedničky, i tato ponese podtitul Director's Cut. Hodnotnou kompenzací za čtvrtroční čekání oproti PS3/X360 se i v Evropě stane zabudování obou přídavků do PC verze: The Battle of Forli (na konzolích 28. ledna, český název Forli v ohrožení) and Bonfire of the Vanities (pro konzole v únoru, český název Ohňostroj marnosti).

UbiSoft vedle toho ohlásil, že na zahraniční trh přijde White edice (55 eur), navíc s jednou tajnou lokací Templářů (Santa Maria Dei Frari). A nejlepší Black edice (za 75 eur) nabídne tyto tajné lokace celkem tři (ještě Palazzo Medici a Arsenal Shipyard). Samozřejmě i tyto verze hry, budou mít v sobě ony dva přídavky (které byly vyjmuty ze základní, již tak velmi bohaté hry). Oba tyto balíčky již byly součástí poslední české testovací verze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments