If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

CD Projekt nevyloučil Zaklínače 2 pro PS3

Na Xboxu 360 se hra viditelně trhá.

Na stánku CD Projektu jsme si během E3 poprvé vyzkoušeli Zaklínače 2 ve verzi pro Xbox 360 a hned jsme se také zeptali autorů, proč se nepustili do portu pro PS3.

"Jsme malé studio a můžeme naráz pracovat jen na jednom projektu. Rádi bychom hru udělali i pro PS3, ale teď si to nemůžeme dovolit, máme okolo sta vývojářů a většina z nich pracuje primárně na PC," řekl Tomasz Gop z CD Projektu.

Zároveň ale nevyloučil, že by se do verze pro PS3 mohli vývojáři pustit poté, co dokončí edici pro Xbox 360.

Při xboxové předváděčce staré známé pasáže s útěkem z vězení běžela hra plynule, ale 1-2x za minutu většinou při otáčení do stran docházelo k jitteringu neboli zadrhávání obrazu.

"Je to teprve prealfa, první verze hry na konzoli, takže doufáme, že se nám vše podaří vyladit," ujistil nás předvádějící.

Jittering je zatím nejpatrnější při otáčení do stran a zvlášť viditelný ve chvíli, kdy vylezete do otevřených venkovních prostor. V jednom konkrétním místě jsme to dokonce zaznamenali dvakrát, vždy když tudy procházel hlavní hrdina.

Foto z xboxové předváděčky.

Žádné nové info o rozdílech oproti verzi pro PC během předváděčky nezaznělo, většinou jen staré výroky. A bude mít CD Projekt nějaké novinky pro majitele hry na PC, třeba větší datadisk? "Už musím běžet, sorry," vymluvil se předvádějící.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments