If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cenega odhalila přesný termín Mafie II

Tak kdy že nastane ten slavný den?

Distributor Cenega Czech, který u nás zastupuje Take 2, před okamžikem rozeslal novinářům svůj plán na první polovinu tohoto roku. Odhalil v něm dosud nezveřejněné skutečnosti, jak je mají Take 2 interně naplánované, ale ještě je nikde oficiálně neoznámili.

Hra Mafia II podle něj v ČR vyjde 31. května 2010 pro PC a 3. června pro X360 a PS3. Potvrdil se tak náš dřívější odhad.

"Informace berte samozřejmě s rezervou, protože může dojít k neočekávaným změnám," nemohl Karel Drda, PR manager Cenegy Czech vynechat tradiční varování. Přesto si troufáme tipovat, že tento přelom května a června asi sedí docela přesně, neb koresponduje se všemi souvislostmi, co na toto téma víme. Aktualizace - Cenega dodatečně uveda, že termín Mafie II nezná.

Další novinkou, která vyplynula z tohoto release-listu, je fakt, že konzolové verze Mafie II nakonec nebudou lokalizovány. Vloni Cenega říkala, že se ještě v dané věci rozhoduje. Nyní to vypadá, že se tak už stalo, ostatně nejde s tím otálet věčně.

Zatímco u řady jiných her se v tabulce uvádí "TBC" (To be confirmed - bude upřesněno), u PS3 a X360 verze Mafie II tam je napsáno "Localization: None". S kompletním českým dabingem a přeloženými texty tedy bude pouze PC verze Mafie II, což dnešní release-list znovu potvrdil.

Závěrem připomínáme dvě probíhající soutěže týkající se Mafie II: o možnost zahrát si ji v pártýdenním předstihu a o luxusní kalendáře, o které projevilo zájem už více než 800 registrovaných uživatelů Eurogameru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments