Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ConQuest: PC verze Assassina odložena

Ale nebude to trvat tak dlouho.

Na facebookové stránce UbiSoft CZE, kterou spravuje domácí ConQuest (distributor konzolových verzí her od UbiSoftu) se dnes objevil nijak nepřekvapivý příspěvek: "Máme špatnou zprávu pro všechny nadšence Assassins Creed Revelations, PC verze se přesouvá na začátek prosince, konzoloví fanoušci však nemusí smutnit, verze PS3 a X360 vyjde slibovaně 15. listopadu 2011."

Zvláštní je, že ve světě se o tom dosud nic neví. Podle zjištění Eurogameru však jde o oficiální informaci vyplývající z dnešního release-listu UbiSoftu, jejíž zveřejnění dal zelenou.

PC verze by měla vyjít přesně 2. prosince 2011. To je docela pokrok oproti odkladu na březen u minulých dílů a také to koresponduje se všemi posledními odklady PC her od UbiSoftu (Driver, Call of Juarez, From Dust), které rovněž netrvaly déle než pár týdnů.

Playman, který u nás PC verzi vydá, o tom v době psaní článku nic netušil. Jen to trochu nemístně komentoval na svém Facebooku: "PC verze žádné oficiálně oznámené datum nemá, takže není co odkládat:)" Jak ale všichni víte, to není pravda, protože PC verze měla podle dosavadních údajů vyjít souběžně s těmi konzolovými v půlce listopadu.

PC verze s českými titulky se na Xzone dá koupit za 1099 Kč.

Rozšířený E3 filmeček z tohoto týdne

Read this next