If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad Dead Space 2 i pro PC

A co podzimní Need for Speed?

EA nad ránem zveřejnili výsledky svého hospodaření za první fiskální rok a při té příležitosti také prozradili něco málo o plánu na příští čtvrtletí.

Po finanční stránce se EA dařilo, skončilo v plusu zhruba 30 milionů dolarů, což je významný posun oproti ztrátě 42 milionů dolarů za předešlý rok.

Hlavní zprávou večera je definitivní potvrzení PC verze Dead Space 2. Hra ale byla potichu přesunuta do čtvrtého fiskálu vydavatele, což v praxi znamená vydání až po letošních Vánocích. Fanouškům by jinak neměla uniknout ani zmínka o tom, že se chystá nový titul ze série Fight Night.

Mezi uváděnými tituly na podzim roku se stále objevuje doposud neoznámený titul z řady Need for Speed, prý určený pro PC, konzole a handeldy. K jeho odhalení dojde s největší pravděpodobností na E3 a hned druhé závody z téže série pak vyjdou v zimě.

Pokud mezi to počítáme i v Asii již fungující onlinovku Need for Speed: World Online, která v EU ponese jednoduše název Need for Speed: World, znamená to, že EA svoji závodní sérii v nadcházejícím roce obohatí hned o tři novinky.

I nadále také platí, že EA počítá s neoznámenými tituly z řad The Sims a Spore.

Na konferenci zaznělo i to, že příjmům EA pomohl hlavně nečekaně dobrý prodej Bad Company 2 (celkově přes pět milionů kopií), na špici se ale držel i Mass Effect a překvapivě také Dante's Inferno.

Šéf firmy John Riccitiello jinak slíbil odhalení dalších titulů pro pohybové ovladače na E3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments