Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Diablo III pro konzole samostatně?

Plus info o barvách, kombinacích a artwork.

Spekulace o tom, že Blizzard pracuje na konzolové verzi Diabla III, zase lehce nabraly na obrátkách s dalším inzerátem. Firma totiž na svém portálu vypsala hledanou pozici "specialisty na vývoj her pro PlayStation 3, který by se přidal k týmu pracujícímu na Diablu".

Fakt, že inzerát specificky neuvádí třetí díl, jen přiživuje sílící hlasy těch, kteří považují konzolové Diablo za samostatný projekt. Ostatně i Blizzard v minulosti řekl, že zkouší rozvíjet "koncept Diabla pro konzole" a nemluvil o hře s pořadovým číslem tři.

Je tedy možné, že by nás po klasické PC verzi hry mohl čekat nějaký konzolový offspin nebo remake všech tří dílů pro Xbox 360 a PlayStation 3?

Komunitní manažer Bashiok na oficiálních fórech dále potvrdil barvy, v nichž budete nalézat jednotlivé předměty. Runy budou fialové, legendární předměty oranžové, cenné předměty žluté, setové předměty zelené (stejně jako předměty ke questům a Lore), magické předměty modré, odpadní předměty šedé a všechny ostatní bílé.

Mimochodem, kombinací různých run a skillů prý bude 96 886 969 344. Docela úctyhodné číslo, ne?

Mimochodem fanoušci série jistě vezmou zavděk autorizovanému fanouškovskému artworku archanděla Broma, který koncem minulého týdne zveřejnil Blizzard.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments