Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA očividně hledá lidi na Dead Space 3

Také připravují novou herní značku.

Když se podíváte do sekce Volná místa na stránce Electronic Arts, víceméně tam potvrzují stále neoficiální informaci, že se pracuje na Dead Space 3. A také dělají na nějaké nové herní značce, kterou EA maximálně podporuje "z nejvyšších míst".

EA hledá výkonného producenta na novou hru od Visceral Games, která by měla být "odvážnou novou hrou, za kterou velmi stojí vedení EA". Také se k této hře hledá kreativní režisér. Tedy, není úplně jasné, zda jde o tutéž hru, ale dělá se na ní v Redwood Shores, což je stejné místo, kde sídlí Visceral Games.

V další nabídce se shání designér levelů, který bude pracovat na hře, která je "dalším dílem v sérii Dead Space". A tento level designer bude pracovat v odhodlaném Dead Space týmu. Hm, že by tedy pracovali na… Dead Space?

O tom, že v EA kutí Dead Space 3 už nějakou dobu, se mluví minimálně od začátku podzimu. V izraelské televizi se tehdy objevila reportáž z pobočky EA v Redwood Shores, kde byl krátký záběr na stěnu s nápisem Dead Space 3 a pod ním byly různé nákresy.

Mluví se ale také o tom, že by EA chtělo Dead Space rozšířit i na další herní žánry jako střílečku z první osoby.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments