If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

30.podcast: Max Payne 3, The Walking Dead, 3D PS3

Proti proudu o ex-poldovi a nadšení ze zombie seriálu.

Sešli jsme se u dalšího EG podcastu, kde si hned vzal slovo Aleš Harazim, aby se pořádně rozpovídal o Max Payne 3, který včera vyšel i pro PC. Resp. si na něj přisadil, protože by mu udělované devítky za sebe rozhodně nevytáhnul, na rozdíl od většiny ostatních novinářů, i kvůli srovnání s Uncharted 3. Michal Jonáš doplnil pár svých postřehů a zajímavých detailů hry, které byste třeba sami nepochytili.

To už se Alešovi více libila první epizoda neortodoxní zombie adventury The Walking Dead (20:20), které se už prodal milion kusů. Do debaty se znovu zapojil Martin Frey a Michal Havryluk srovnávající s Fahrenheitem. Aleš vysvětlil, proč to není klasická zombie střílečka, ale mnohem více přiběhová hra se slibným potenciálem do příštích epizod jako v TV seriálech díky vlivu vašich rozhodnutí.

Download the podcast

Michal Jonáš pak porovnal dvě zcela odlišné hry Spec Ops: The Line (dojmy) a DiRT: Showdown (recenze), které odlišují už i zcela protipólní dema (29:40). Jedna hra má obří demo, ukazující mnoho z lákavé náplně v prašné Dubaji, a ta druhá nabízí jen plytké závody. Dojmy a očekávání z obou titulů pak byly samozřejmě zcela rozdílné, i kvůli absentující destrukci u destrukčního derby.

Už jen krátce se připomněla Forza Horizon (37:20) a co lze vydedukovat z jejího obalu, stejně jako obrovský úspěch Minecraftu na Xboxu 360. Aleš nedávno testoval PS3 3D monitor přímo od Sony (45:50), jakožto laciný zobrazovač pro vychutnání 3D obrazu na PS3, takže se pak na závěr podělil o své dojmy z tohoto zajímavého zařízení. A hodinu povídání zakončila tradiční rubrika Líbí/nelíbí, kde se mimojiné prokecl počet prodaných kusů Diabla 3 v ČR.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Max Payne 3

PS3, Xbox 360, PC

Spec Ops: The Line

PS3, Xbox 360, PC, Mac

See 1 more

The Walking Dead

Android, iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC

Related topics
About the Author

Michal Jonáš

Contributor

Comments