If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

35. podcast: po dohrání Halo 4, Assassins Creed 3, Medala

Poprvé s Martinem Zavřelem i o DOOM 3 BFG či Dark Souls.

"Je to jeden z nejzajímavějších podcastů, co jsme kdy natočili, a ty dvě hodinky ani nejsou potřeba moc stříhat," shodli se všichni účastníci středečního natáčení a pokud si tento názor po poslechu odnesete i vy, budeme jen potěšeni, že večerní setkání a povídání o hrách nebylo zábavou pouze pro nás.

Účastníky byli Michal Jonáš, Miloš Bohoněk, navrátilec Aleš Harazim a nově Martin Zavřel, který po přestěhování do Prahy dorazil do improvizovaného nahrávacího studia vůbec poprvé. Jinak to ale žádný nováček rozhodně není, neb v branži se pohybuje, jak sám říká, už dvacet let (bývalý šéfredaktor Doupěte, aktuálně 2K Czech, spoluautor Mafia 2), což je na jeho přehledu více než patrné a podcast svou přítomností výrazně obohatil.

Do historie se tento díl podcastu zapíše také nejdelší délkou a především vysokou koncentrací podzimních hitů, které již redaktoři Eurogameru měli možnost dohrát. Stejně jako před rokem u Skyrimu či Modern Warfare 3 zde opět máte ojedinělou šanci dozvědět se pikantnosti o plných verzích nastávajících trháků ještě před zveřejněním všech textových recenzí v příštím týdnu. Že je v tuto chvíli ještě jinde na internetu nenaleznete, asi netřeba zdůrazňovat. Příjemný poslech:

Download the podcast

  • 02:47 - ASSASSINS CREED 3 - poznatky po dohrání plné verze, čím potěšila, čím zklamala, porovnání s minulými díly, malinký spoiler o úvodu.
  • 24:00 - DOOM 3 BFG EDICE - čím se liší re-edice, jaké jsou nové mise, proč ocení konzolisté, knižní série, zelená karta ke dveřím.
  • 34:00 - MEDAL OF HONOR: WARFIGHTER - poznatky po dohrání plné verze, srovnání s Call of Duty, Battlefield 3 a minulým dílem
  • 45:30 - HALO 4 - poznatky po dohrání plné verze, spíš rámcové než konkrétní, vliv nových vývojářů, hraný filmeček, soundtrack.
  • 56:35 - FORZA HORIZON - rozdílné názory na demo, jízdní vlastnosti, v čem je převratná pro tuto závodní sérii?
  • 67:50 - NBA 13 - skvělý basket od 2K, propracovaný komentář, těžký úkol před EA.
  • 78:45 - UDÁLOSTI - komentář ke krachu projektů na Kickstarteru, oživený BioShock Infinite, přecpaná herní sezóna pokračuje i v zimě
  • 92:00 - DARK SOULS - zapálené povídání fanouška kultovního RPG, jeho obtížnosti a o aktuálně vycházejícím DLC pro konzole.
  • 106:18 - POKÉMON: BLACK AND WHITE 2 - Milošovy zážitky na 3DS.

Předešlé podcasty k poslechu zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments