If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

36.podcast: Hitman, 2.strany mince MoH a Dishonored

I o zákazu babes na výstavách či nedostatku Wii U.

Po čase zase do Prahy přijel Pavel Oreški, aby se slezl s Milošem Bohoňkem, Honzou Doskočilem a Alešem Harazimem na natáčení podcastu. Nosným tématem se stala kauza podplácení a ovlivňování herních novinářů ve světě i v Česku, ale na té jsme se zasekli na tak dlouho, že vydá na samostatný díl až příště. Ten nynější proto staví na druhých stranách mince většiny říjnových hitů, když je už prošlo více členů redakce a mohli tak přijít s dalšími názory, často úplně odlišnými od původních recenzentů. Pavlova přítomnost se zase zužitkovala pro blížící se příchod Wii U nebo ohlédnutí za zákazem babes na výstavách, zatímco na závěr se Honza rozpovídal o věznění v Jižní Africe kvůli "ukradenému" autu.

Download the podcast

  • 04:00 - HITMAN: ABSOLUTION - Milošovy dojmy z rozehrání plné verze na chodbě v Ceneze, srovnání s Dishonored, obtížnost, ukládání pozic, svět předpřipravených nehod a uspokojení z vražd.
  • 12:00 - MEDAL OF HONOR: WARFIGHTER - Aleš a Miloš o příkladech špatného designu hry, vykopávání dveří, chybách, multiplayeru, srovnání s Battlefield 3, je tato série mrtvá, proč tedy dostal sedmičku?
  • 27:00 - HALO 4 - Alešův souhlas s devítkou v recenzi, pestrost prostředí, zábavnost misí
  • 29:00 - DISHONORED - proč by Pavel na rozdíl od Miloše dal sedmičku a je pro něj hra přehnaně jednoduchá, jak by mohla být těžší, proč se často liší názory prvních recenzentů a pozdějších hráčů hrajících po kouskách.
  • 39:00 - ASSASSINS CREED 3 - o neoprávněné kritice údajné lineárnosti misí.
  • 44:00 - ZÁKAZ BABES NA VÝSTAVÁCH - trpí modelky a hostesky na E3, odlišné profilování se Eurogamer Expo, statistika našich fotek, povolení cosplayerek, budou se kvůli babes bát přijít přítelkyně a hráčky?
  • 52:20 - WII U - nedostatkové zásobování obchodů na premiéru vs. odhadované prodeje, dotování ceny konzole výrobcem, od kterých startovních her si Pavel nejvíc slibuje?, odklady vlajkových titulů od Nintenda, souvislosti s výkonem a cenou PS4/X720.
  • 70:00 - LÍBÍ / NELÍBÍ - pročištění herní scény a vliv kupování si her za vlastní peníze na hodnocení v recenzi, zážitky z věznění v Africe, Free-2-Play Diablo se superhrdiny.

Předešlé podcasty k poslechu zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

Medal of Honor: Warfighter

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments