If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

FINÁLE VOLBY 2013: Vyberte celkově nejlepší hru roku!

Se zpestřením hlasování oproti žánrovým kategoriím.

Je polovina ledna, nejvyšší čas uzavřít čtenářské hlasování o nejlepších hrách minulého roku, ještě než se naplno rozjede ten nový a než ohlížení se do minulosti přestane být aktuální. A jak jinak než velkým finále, ve kterém se spolu o vaši přízeň utkají vítězové a ti na druhých místech v jednotlivých žánrových kategorií.

Spravedlivější to s nominacemi tentokrát být nemohlo, když jste hry do finále vybrali demokraticky přímo vy svými hlasy, jichž jste na přelomu prosince a ledna odevzdali přes 25 tisíc. Už si nejde stěžovat, že něčí oblíbená hra mezi kandidáty chybí, my v tom jsme nevinně, zkrátka jen nenašla dost příznivců v semifinále. Pokud některé hry bodovaly hned ve dvou kategoriích, postoupila dál ta umístěná na třetím místě. I finále VOLBY 2013 na Eurogameru probíhá maximálně transparentně, když online výsledky vidíte ihned po vhození lístku do pomyslné urny, ani nezatajujeme celkový počet osob účastnících se hlasování (údaj dole "Total Votes").

A teď to nejdůležitější: Abychom vám jistě obtížné rozhodování mezi tolika báječnými hrami z loňského roku trochu usnadnili a abychom to udělali trochu napínavější i zajímavější oproti předchozím žánrovým kategoriím - zvlášť když tu existuje jedna těžká váha, u které mnozí automaticky předpokládají vítězství s drtivým rozdílem - novinkou ve finále je možnost vybrat z nabídky hned několik her současně. Záleží jen na vás, jestli budete hlasovat jen pro jednu hru nebo zda jich zaškrtnete více, pokud se rovnoměrně dělí o vaše srdce a nedokážete jednoznačně upřednostnit tu či onu. Nezbývá než vám popřát šťastnou ruku!

Hlasování potrvá pouze do neděle 19. ledna. Výsledky ve třinácti žánrových kategoriích si zpětně prohlédněte zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments