If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

GTA V asi vážně v Los Angeles

Nové spekulace.

Odhady ze včerejšího večera, co asi tak můžeme čekat od čerstvě oznámeného GTA V, byly pouze v rovině přání. Čerpajíce přitom ze starých úniků.

Nyní Kotaku přišlo s novou zprávou od vlastního anonymního zdroje, podle nějž mají být četné spekulace o zasazení do Los Angeles pravdivé. Důležité je dodat, že to nemá být věrná replika skutečného L.A., ale spíš jen inspirace, podobně jako tomu bylo u Miami ve Vice City.

Z vícero nejmenovaných zdrojů rovněž Kotaku zaslechlo, že v GTA V by mělo být více hratelných postav. Z hlediska designu novodobých her logický krok, koho by také bavilo hrát desítky hodin jen za jednu postavu, že?

Pravdou je, že Los Angeles by se pro GTA náramně hodilo, více než kterékoli jiné město. Vybydlené centrum s mrakodrapy, přímořská perla Santa Monica s palmami a pláží nad skalami, rozlezlá předměstí, chudinské či mexikánské čtvrti, kterými se bojíte projet autobusem i ve dne (natožpak v noci), možnost udělat si srandu z veletrhu E3 či bydliště celebrit nebo sídla internetových firem, příběhové navázání na Hollywood, Pobřežní hlídku, Beverly Hills...

Mimochodem, pamatujete si, co před půl rokem říkal reportér EG Pavel Oreški v úplném závěru E3 videoblogu, když jsme pozdě v noci šli z hospody po pláži v Santa Monice (na fotce)? "Jsme sice v L.A., ale přijde mi to, jako že jsme ve Vice City. Přesně ty hotely, kluby, naproti tomu pláž, kam se sjíždí, když si skočíte do moře autem... mě to přijde jako Vice City a pořád se tady cítím jako v GTAčku!" :)

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto

PC

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments