Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

id podporují online požadavek Diabla III

Autoři Rage by rádi zrušili offline hraní.

id Software přivítali nedávnou zprávu Blizzardu o tom, že Diablo III bude k hraní vyžadovat neustálé připojení k internetu. "Diablo III všechny donutí přijmout fakt, že při hraní prostě musíte být napojení. Protože když jste na trhu s hrami taková těžká váha jako Blizzard, můžete věci změnit," řekl pro Eurogameru tvůrčí šéf id Software Tim Willits, který v současnosti dokončuje střílečku Rage pro říjnové vydání.

"Kdybychom mohli lidi donutit, aby při hraní byli vždy napojení, a nemuset přitom nakládat se všemi souvisejícími stížnostmi hráčů, bylo by to skvělé. Vždyť z toho profitují všichni: hra se automaticky updatuje, upozorňuje na nové vlastnosti apod. Jsem velký zastánce toho, aby hry vyžadovaly neustálé připojení."

"Já jsem neustále připojený. A naši fanoušci také, ale vždy bude existovat skupinka lidí, kterou nutnost být při hraní online bude obtěžovat," řekl Willits.

Vody okolo vyžadovaného internetového připojení čeří nejenom Diablo III, ale tradičně také hry od UbiSoftu. Ten nicméně minulý měsíc oznámil, že od zavedení této své ochrany rapidně klesl počet zpirátěných titulů a z tohoto pohledu je tedy technologie úspěšná.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 1 more

Rage

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments