If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak na PC rozšíříte Zaklínače 2 na Enhanced Edition?

CD Projekt vysvětluje a rozdává první Fallout zdarma.

Asi se nebudu plést, když řeknu, že většině domácích hráčů je současný rozruch okolo xboxové konverze úplně ukradený a že je zajímá hlavně to, jak do své stávající originálky Zaklínače 2 na PC dostanou bezplatně ten slíbený nový obsah z Enhanced edice (pro X360).

Polský CD Projekt dnes večer na své jarní tiskové konferenci přiblížil, že půjde o hutný download 10 GB dat. I z toho důvodu se rozhodl pro pre-load, který odstartuje už příští středu 11. dubna. Ale nové úkoly a další přidaný obsah si nezahrajete dříve než 17. dubna, kdy se dostáhne zbytek patche a kdy se vše v PC verzi aktivuje. Pokud se vám nechce stahovat, Enhanced edice je i k zakoupení v krabicích (649 Kč).

Další novinkou je, že každý, kdo si v minulosti pořídil nebo teprve pořídí krabicového Zaklínače 2 na PC, dostane k dispozici záložní digitální kopii této hry z restartovaného obchodu GOG.com.

Tam dnes CD Projekt nahodil avizovanou hru zdarma, kterou je první díl Falloutu (500 MB), ale nabídka platí pouze po příštích 48 hodin.

A konečně poslední aktivitou, za kterou budou lidé marketingově zdatné Poláky milovat ještě více než dosud, je rozdávání tisíce kusů xboxového Zaklínače 2 pro ty, kteří budou chtít napsat uživatelskou recenzi a výrobce hry je do 9. dubna na základě jejich žádosti vybere.

Poslední video na Enhanced Edition

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments