Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak uspělo v recenzích The Darkness II?

Stylová a brutální hra, která se líbí.

Jak se zdá, The Darkness II se docela povedl. Nejhorší hodnocení od známějších herních magazínů a serverů dostává 7/10, což je více než slušný výsledek.

Oficiální Playstation magazín dal hře hodnocení dokonce 9/10. "Hrát Darkness II je jako hrát normální střílečku se zapnutými cheaty. Žádná hra podle komiksu ještě nebyla takhle brutální. Darkness II je hra, na kterou čekalo vaše temné já."

Oficiální Xbox magazín dodává, že hra má navíc jeden z nejlepších příběhů ve střílečkách z poslední doby. "Pokud by byl lepší konec, Darkness II by se mohlo srovnávat s takovými jako BioShock."

Někteří si stěžují na to, že singeplayer je trochu krátký, ale zato jde podle všech o intenzivní zážitek. Když ale píší "trochu krátký", rozhodně tím není myšlena délka ve stylu Call of Duty nebo Homefront. Dohrání trvá zhruba 9 hodin čistého herního času.

"FPS žánr byl léta plný vojenských stříleček a je hezké, že do něj zavanul nový vítr, i když trošku excentrický," píše se zase v recenzi na britském Eurogameru. Píší, že spousta mechanik působí nově a svěže. Hře nakonec dali hodnocení 7/10.

Podle textu recenze 1UP vás hra také nutí neustále experimentovat a používat nové taktiky, díky čemuž objevíte, co k vám sedne nejlépe.

Na Metacritic má hra průměrné hodnocení 78 bodů ze 100. Na naší recenzi se úpěnlivě pracuje, mezitím si můžete alespoň přečíst dojmy. Nebo si zahrát demo přímo ve vašem prohlížeči bez jakékoli instalace.

Plnou verzi The Darkness 2 i pro konzole u nás vydá Cenega tento pátek za 899-1399 Kč. Obchod Xzone nyní nabízí limitovanou edici za cenu běžné, kde dostanete i Steel Book zdarma a in-game bonusy.

Read this next