Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K Fallout New Vegas vyšel velký patch

Snad už opraví většinu chyb.

Máte problémy s PC verzí Fallout: New Vegas? Padá vám hra, nefungují vám nějaké questy? Máme pro vás dobrou zprávu. Vyšel totiž očekávaný patch verze 1.1.1. Zatím pouze pro PC.

Zdá se, že právě tento update je to, co Bethesda popisovala již dříve jako "velký opravný patch", který by měl přijít na všechny platformy.

A co tedy opravuje? Na detailní seznam oprav se můžete podívat zde. Bethesda společně s Obsidian opravili hodně konkrétních problémů a například se už nestane, že při fast travel na mapě byste přišli o společníka, což je věc, která spoustě lidí hodně vadila.

Zatím není jisté, kdy bude podobný patch k dispozici pro PS3 a X360 verzi hry. Zdržení jeho vydání může být způsobeno tím, že všechny updaty na hry musí v Sony, respektive v Microsoftu schválit.

P. S. - Pokud by vám hra po aplikování patche pořád dělala problémy nebo dokonce nešla spustit, máte ve Steamu kliknout na Fallout New Vegas pravým tlačítkem, vybrat Properties, kliknout na Local Files a potom vybrat Verify Integrity of Game Cache. To by mělo pomoci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments