If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kolik korun dáte za Alan Wake PC, kdy a jak čeština?

Oznámení v rámci edice Hypermax.

V návaznosti na dopolední článek přinášíme konkrétní informace o vydání Alan Wake PC v ČR, čerpající z dodatečného oficiálního oznámení od edice Hypermax.

Krabicovka u nás bude stát doporučenou maloobchodní cenu 749 Kč, na Xzone je k dispozici za 699 Kč. To je o něco méně, než kolik cena dělá v zahraničí.

Alan Wake pro PC přijde na český trh v anglické verzi (i v anglickém balení) v den světové premiéry, 2. března. Ve standardní edici budou obsaženy oba přídavky (The Signal a The Writer) a bonusový tištěný obsah (oboustranný plakát, 7 samolepek s různými postavami ze hry, uživatelská příručka soundtrack na druhém DVD), vedle toho tu bude i limitovaná sběratelská edice (za 999 Kč).

"Profesionální česká lokalizace bude k dispozici formou bezplatného updatu ke stažení po vydání hry," slibuje distributor v tiskových materiálech. David Boček z HYPE s.r.o. pro Eurogamer upřesnil, že tuto oficiální češtinu budou mít hotovou a otestovanou do měsíce po vydání, tzn. do konce března.

Oficiální překlad pak distributor předá Remedy a ti ho zabudují do plánovaného patche, po boku jiných přidaných jazyků, načež se čeština ze hry každému automaticky dostáhne ze Steamu.

Videorecenze PC verze Alan Wake

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments