If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompilace obou dílů Zaklínače pro ČR

Bohužel bez čtvrtečního updatu 2.0.

Comgad oznámil, že v půlce října uvede kompilaci obou dílů Zaklínače pro ty, kdo ho snad ještě nemají. Jejím přínosem je, že oproti nákupu každého dílu zvlášť (999 Kč + 559 Kč) se ušetří zhruba pětistovka, protože je naceněna na 1099 Kč. Takže distributor dodržel své slovo, že Zaklínače 2 tak brzy nezlevní, jen se namísto toho rozhodl pro variantu kompilace.

"Díky výborným vztahům, které máme se společností CD Projekt Red, se nám podařilo pro hráče připravit opravdu exkluzivní balení, které bude dostupné pouze pro náš trh. Za cenu jedné novinkové hry totiž dostanou hned dvě vynikající AAA hry," říká Milan Czarnowski, ředitel společnosti Comgad.

Obsažený první díl Zaklínače bude v známé Rozšířené edici s řadou bonusů, druhý díl taktéž v limitovaném balení s průvodcem či soundtrackem - čili přesně v té samé verzi, v níž vyšel v květnu, což je právě trochu problém. Součástí této kompilace totiž není žádný z důležitých patchů, DLC ani zásadní update 2.0, který vyjde už pozítří, takže vše si každý bude muset složitě dostahovávat z internetu. A asi to nebude málo mega...

Pavla Mondscheina z Comgadu se proto Eurogamer zeptal na důvod absence updatu 2.0 v této kompilaci, když přitom přijde na trh až dva týdny po jeho vypuštění (zdarma): "Reedice se zabudovaným patchem časem také vyjde, ale zatím to není na pořadu dne. Zvažovali jsme sice, že bychom patch implementovali do aktuálně vydávané kompilace, nakonec jsme však tuto variantu zamítli, protože vytvoření a výroba nového masteru by způsobily odklad vydání o několik týdnů."

Tím tedy Comgad potvrdil vznik re-edice s dodatečným obsahem, otázkou zůstává, kdy se tak stane. Podle toho, že Czarnowski v tiskové zprávě hovořil o kompilaci coby vhodném dárku pod stromeček, se dá tipovat až začátek příštího roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Zaklínaè

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments