If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompletní série ArmA krabicově i u nás

Všechny díly i přejmenovaný Flashpoint.

Po nedávném vypuštění ArmA X digitální distribucí zamíří tato kompilace všech dílů české vojenské simulace i do tradičních obchodů v krabicové verzi. Oznámila to dnes tisková zpráva Bohemia Interactive, kteří se dohodli se zahraničním vydavatelem Koch Media o uvedení ve Velké Británii, Skandinávii, Beneluxu a Jižní Africe.

Tato Arma X: Anniversary Edition nabídne zábavu na stovky hodin. Obsáhne v jednom balení nejen první díl ArmA Gold (Armed Assault a Queen's Gambit) a ArmA 2 (základní hru, Operation Arrowhead, Private Military Company, British Armed Forces), ale také původní Operaci Flashpoint z roku 2001, přejmenovaný na Arma: Cold War Assault (jak základní hru Cold War Assault, tak přídavek Resistance a nějaký bonusový obsah).

Jak Eurogameru řekl nový PR manažer Bohemia Interactive Ota Vrťátko, ArmA X by měla vyjít v české krabicové verzi na konci srpna za cenu 1199 Kč. "V současné době je vše připraveno pro výrobu a pouze se finalizují jednání s domácími distributory."

Mimochodem, když je řeč o té Armě - příští týden na EG odstartuje několikadílná série článků o třetím dílu s plno ještě nepublikovanými informacemi z nové sólo návštěvy Michala Havryluka u brněnských vývojářů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

ArmA II

Xbox 360, PC

See 1 more

ArmA: Armed Assault

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments