Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahrávka celé mise Modern Warfare 3 v metru

Zapomeňte na Battlefield, je tu nový král.. nebo ne?

Eurogamer nadále zůstává tím nejlepším místem pro ukázky z chystaných her a po včerejším Skyrimu přináší ještě neprofláklé záběry z jiné neméně očekávané hry - Call of Duty: Modern Warfare 3.

Někdo totiž z promítacího plátna natočil celou singleplayerovou misi "Mind the Gap". Její název - inspirovaný známým varovným hlášením z londýnského metra, abyste si dali pozor na mezeru mezi nástupištěm a vagonem, která může být v některých stanicích v zatáčce poměrně široká - není náhodný.

Odehrává se totiž zčásti v tunelech metra linky Tube v Londýně, kde se v předskriptované honičce pronásleduje jedoucí vlak, v němž se snaží uprchnout zoufalí nepřátelé. Váš džíp se bude (bohužel sám od sebe) vyhýbat protijedoucímu metru nebo projíždět podzemní stanicí plnou vyplašených cestujících na perónu.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Předchází tomu noční sledování podezřelých náklaďáků ze vzduchu, vykopávání dveří s tradičně kvalitními animacemi/modely postav, pěkné nasvícení a stínování v interiérech, efektní skok proskleným oknem ven a pak vcelku tuctová přestřelka mezi kontejnery či vysokozdvižnými vozíky na nákladovém prostranství v docích, které není běžným koridorem.

Už když jsme tuto misi z MW3 viděli naživo hranou v červnu na E3, napsali jsme si tehdy do poznámek, že svítící mrakodrapy na pozadí působí zastarale, jako nějaká statická 2D textura horizontu z pradávných her. Asi daň za fakt, že musí jít o velmi rozlehlý level, když tam mezi přestřelkou a jízdou tunely neprobíhá žádné nahrávání.

Teď po vydání Battlefieldu 3, který nastavil nové grafické standardy, praští letitý engine do očí ještě mnohem více - obzvlášť v těch tunelech, kvůli jejichž šedivému splývání občas ani nelze poznat, kam že se to vlastně jede. Nicméně podle všeho jde o jednu z těch horších misí ve hře, protože poslední dva trailery z ní kupodivu neobsahovaly ani vteřinu a věnovaly se úplně jiným, asi zajímavějším nebo později vyrobeným levelům.

Link na YouTube zde (problému s embedem ve FireFoxu je v seznamu chyb na opravy) a stáhnutelná Full HD verze na Uloz.to (427MB, heslo eurogamer). Modern Warfare 3 pro PC, PS3 a X360 vyjde už přespříští týden a na Xzone bylo nedávno zlevněno na 999 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments