Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Teaser trailer z Halo 4

Master Chief je zpět.

Update (20:42): Halo 4 už je oficiálně potvrzené, pracují na něm vývojáři z 343 Industries a vyjde koncem roku 2012 pro Xbox 360. Podle slov Dona Mattricka má jít o začátek úplně nové trilogie a hlavní roli si tu zopakuje slavný Master Chief se svojí pomocnicí Cortannou. Na první trailer ze hry se podívejte níže.

Původní článek: Méně než dvě hodiny před začátkem E3 konference Microsoftu se na webových stránkách Xbox.com předčasně objevila zpráva, že "Halo 4 je na cestě". Velmi pravděpodobně se tak Microsoft vlastní chybou připravil o největší překvapení své večerní konference.

Společně s Halo 4, na nějž podle Microsoftu čekaji miliony fanoušků, stránka omylem vyzradila také HD remake původního Halo s názvem Halo: Combat Evolved Anniversary. Tady už ale nejde o žádné překvapení, o chystaném remaku původní hry k 10. výročí jejího vydání se šušká už dobrého půl roku.

Halo 4 - E3 2011 teaser trailer

Níže si můžete prohlédnout zatím jediný screenshot z Halo 4, který se na webu objevil v nízkém rozlišení. Podle všeho věští návrat Master Chiefa i Cortany a naznačuje, že hra bude asi přímo navazovat na závěrečnou sekvenci z Halo 3.

Xbox.com také definitivně potvrdil Dance Central 2, Kinect Sports Season 2 a jakousi novou kinectovou hru jménem Ryse - že by přejmenované Codename Kingdoms od Cryteku?

Více již za necelou hodinu na tiskovce Microsoftu, kterou s námi můžete sledovat v živém přenosu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 4

Xbox 360

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments