Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení LEGO Harry Potter: Years 5-7

A české demo LEGO Pirátů z Karibiku.

Dva měsíce před českou premiérou posledního filmového Harryho Pottera oznámili Warner Bros druhou akční adventuru ze série LEGO Harry Potter.

Dle očekávání ponese podtitul Years 5-7 a vyjde koncem letošního roku pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PSP, DS, 3DS a nově i nadcházející konzoli Sony NGP, tedy pokud ta opravdu stihne letošní rok.

Years 5-7 budou vycházet z událostí posledních tří knih, respektive čtyř filmů: Fénixova řádu, Prince dvojí krve a Relikvií smrti. "Bude to zábava pro hráče každého věku," řekla vedoucí produkce Samantha Ryan. "Vývojáři z Traveller's Tales do téhle hry vloží všechno, co fanoušci milují na světu Harryho Pottera, a přidají to nejlepší z Lega."

Těšit se tak můžete nejen na epické završení celé ságy, ale také spoustu nových kouzelnických dovedností, řešení puzzlů, prozkoumávání a samozřejmě humor charakteristický pro všechny legové hry. První díl LEGO Harry Potter: Years 1-4 vyšel vloni v létě.

Dnes také vyšlo hratelné české demo LEGO Pirátů z Karibiku pro PC. Má něco málo pod 1GB a stáhnout si jej můžete přímo ze stránek distributora Comgadu.

Read this next