If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení multiplayerové Batman FPS

Od tvůrců F.E.A.R. k downloadu +artwork.

Jak zaměstnat své herní studio, které nemá do čeho píchnout, aby nemuselo propouštět nebo být zavřeno, ale zároveň mu nevěříme natolik nebo nechceme svěřit tolik peněz, aby mohlo vytvořit plnohodnotnou krabicovou hru s vývojem dva roky? Před touto otázkou asi stál vydavatel Warner Bros., když přemýšlel, co podniknout dál s tvůrci série F.E.A.R. z Monolithu (autoři prvního a druhého dílu, trojku udělali Day 1 Studios).

Nakonec se rozhodl využít držení práv na populární značku Batman a vedle říjnového Arkham City připravit další podobnou akci, kterou dnes oficiálně potvrdil. Jmenuje se zvláštně Gotham City Impostors a půjde o multiplayerovou first-person střílečku pro PC, PS3 a X360. Bude šířena pouze digitální distribucí, což signalizuje, že ji výrobce tak moc nevěří nebo že hra může být menšího rozsahu.

Slibována je možnost uživatelského přizpůsobení herních postav, mezi nimiž samozřejmě budou vynikat dva odvěcí rivalové: Batman a Joker. Ostatně celá hra bude inspirována reáliemi DC Comics - kostýmy, technickými udělátkami a tradičními i smyšlenými zbraněmi, kterými se budou kompetitivně mastit týmy hrdinů s antihrdiny.

Datum vydání Gotham City Imposters není známo - první artwork:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Gotham City Impostors

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments