If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Take on Helicopters od tvůrců ArmA 2

Vrtulníková hra v prostředí Asie a Ameriky.

Domácí studio Bohemia Interactive dnes překvapilo oznámením úplně nové vrtulníkové hry s názvem Take on Helicopters. Byli jsme ujištěni, že to není předčasný aprílový vtípek. Hra vyjde ve 4. čtvrtletí letošního roku výhradně pro PC.

Hráči se vydají na cestu k perfektnímu zvládnutí vrtulníku s propracovaným realistickým letovým modelem. Čeká je mnoho nečekaných úkolů v otevřeném herním světě, který vznikl za použití skutečných geografických dat severní Ameriky a jižní Asie. Mohou si také vytvořit vlastní mise díky propracovanému, ale snadno ovladatelnému editoru.

Marek Španěl, ředitel Bohemia Interactive, v tiskové zprávě dodal: "Naše vojenské simulátory série Arma přinášejí jedinečnou a nápaditou zábavu již téměř deset let. Vrtulníky byly vždy důležitou součástí našich her a my cítíme, že přišla ta správná chvíle věnovat jim více prostoru v samostatném projektu. Take On Helicopters je přístupná a přitom velmi autentická vrtulníková hra, která prověří letecké schopnosti každého hráče v parádním prostředí."

Take On Helicopters slibuje tyto hlavní vlastnosti: reálný model letové dynamiky, detailní modely vrtulníků a kokpitů, rozsáhlé a líbivé prostředí, propracovaný a snadno ovladatelný editor misí, hru pro více hráčů v kooperativních i konkurenčních scénářích.

A jaká že bude příběhová zápletka? Na leteckou firmu Harryho Larkina přišly zlé časy. Podnik, který budoval desítky let, se ocitl blízko krachu, zbývá už jen pár dní do jeho úplného zavření. Navzdory nejisté budoucnosti se jeho synové rozhodují zachránit firmu, kterou jejich otec budoval celý život. Společně na sebe berou odpovědnost za zakázky a vzdorují konkurenci, společně nasedají do vrtulníků!

Oznamovací trailer

Pro podrobnější informace o Take on Helicopters navštivte homepage na adrese www.takeonthegame.com. Jak zjistil Eurogamer, hlavním projektem Bohemia Interactive však nadále zůstává remake sci-fi Carrier Command, o němž se máme něco dozvědět v dohledné době.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

ArmA II

Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments