If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pirátský datadisk pro The Sims Medieval

Šermířské souboje a milostné aféry.

Divize EA Play společnosti Electronic Arts dnes oznámila krabicový datadisk The Sims Medieval: Pirates and Nobles. Balíček dobrodružství chystaný už na srpen nabídne hráčům nové úkoly, výpravy za poklady a stovky dalších předmětů pro jejich středověká království. Vyjde pro PC a Mac, ke spuštění bude vyžadovat původní hru. První obrázky a trailer níže.

The Sims Medieval: Pirates and Nobles obsáhne nové varianty a možnosti řešení všech herních aspektů. Příběh začíná ve chvíli, kdy do království přicházejí piráti z Aarbyvillu a šlechta z Tredonie. Krátce poté se začíná odvíjet kolotoč šermířských soubojů, milostných afér, velkých dobrodružství i záhad. Příznivci hrdinských misí ocení nové zábavné výpravy vycházející z původní hry – např. hledání fontány mládí nebo ochrana království před zlým čarodějem.

Válka mezi Tredonií a Aarbyvillem otevírá přístup k novým ambicím a možnostem, jejichž prostřednictvím mohou hráči dále rozvíjet své říše. Vybrat si k tomu mohou kohokoli - od krále či královny přes rytíře až po prostého kováře - a postavu na dané dobrodružství náležitě připravit. Novým a velmi atraktivním prvkem je hledání pokladů. S pomocí mapy a lopaty se hráči mohou dostat k vzácným a dobře ukrytým pokladům se zajímavými odměnami pro postavy hrdinů. Mezi další nové objekty patří například mučící křesla nebo ptáci, které lze pojmenovat a cvičit.

V balíčku The Sims Medieval: Pirates and Nobles najdou hráči množství předmětů s pirátskou a šlechtickou tématikou k vyšperkování jejich legendárních mečů nebo ozvláštnění královské svatby. Další nové charakteristické předměty lze používat k odměňování či trestání. V rámci vylepšení může hrdinu nyní doprovázet nový společník v podobě sokola či papouška. A pokud se objeví nějaký obzvláště neposlušný simík, pak jej hráči mohou pořádně potrápit v mučícím křesle.

Pirátský trailer z datadisku

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments