Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 2 ve verzi 2.0 se představuje

Dva nové módy pro jiné způsoby hraní.

Polský CD Projekt dnes oznámil novou, možná trochu nešťastně pojmenovanou verzi 2.0 Zaklínače 2, o které se spekulovalo. Nabídne na PC dvacítku technických vylepšení i rozšíření způsobů, jak hrát, což má zjevnou souvislost s chystaným portem pro X360.

Nový systém tutoriálu dovolí hráčům snáze proniknout do hry a natrénovat boje. Dále přibude nová obtížnost Dark, která bude téměř stejně těžká jako ta stávající Insane, ale umožní ukládat pozice a přinese nové předměty, jako tmavou přikrývku hlavy hrdiny nebo černou sadu mečů, které budou těmi nejsilnějšími v celé hře. Součástí této obtížnosti mají být i jiné prvky zakomponované do hratelnosti, které zatím tvůrci nechtěli prozradit, ale mají být důvodem pro opakované hraní.

Dále do Zaklínače 2 přibude nový mód Arena pro arkádové souboje se stále silnějšími protivníky a postupným vývojem postavy, což má být skvělá příležitost pro vyzkoušení rozličných herních stylů proti různým nepřátelům. Vlastně půjde o takovou obdobu Horde módu z Gears of War, s možností nakupovat výbavu ve zbrojnici a soupeřit na dálku s přáteli díky nahrání vašeho nejvyššího skóre na Facebook nebo oficiální fóra. Takže ten proklamovaný online multiplayer se nekoná - že by až ve verzi 3.0? :)

Verze 2.0 v sobě také přinese všechny dosud vydané přídavky i technické úpravy z patchů. Nejlepší zprávou je, že všechno to bude pro majitele Zaklínače 2 zdarma ke stažení skrze automatický update a to od 29. září.

Uprostřed představení Zaklínače 2.0 jsou trailery o módech Dark a Arena

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments