If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavek Red Orchestra 2: Rising Storm

Přesun do Pacifiku s plamenometem + trailer.

Jak všichni fanoušci věděli dlouho dopředu, vychvalovaná multiplayerová střílečka Red Orchestra 2 dostane přídavek s názvem Rising Storm, který byl dnes oficiálně oznámen.

Vezme vás ze zasněženého Stalingradu do úplně jiného prostředí - na prosluněné pláže a do džungle ostrovů v Tichomoří, kde se, jak jinak, střetnou Američané s Japonci. Slibována jsou opět velmi realistická ztvárnění slavných bitev z druhé světové války, jako Tarawa, Kwajalein, Saipan, Iwo Jima a Peleliu.

Když Rising Storm někdy v příštím roce vyjde, přidá do hry také nové zbraně, jako je plamenomet nebo možnost nalíčit pasti z granátů. Zajímavé je, že obě válčící strany budou asymetricky vybavené (Japonci nedisponovali automatickými zbraněmi), což prý tvůrcům činí značné problémy ve vybalancování.

Dle dřívějších údajů by Rising Storm měl být dostupný zdarma pro stávající majitele Red Orchestra 2. Souvisí to s tím, že podle GameSpy jde v podstatě o takovou totální konverzi vyrobenou nejaktivnějšími členy komunity, které Tripwire Interactive zaměstnali.

Níže první obrázky a trailer.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments