Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč má patch pro Zaklínače 2 9GB?

Co v něm nefunguje a jak to bude dál?

Dnešní patch v1.1 pro Zaklínače 2 měl sice jen okolo 16MB, majitelé hry na Steamu si ale byli nuceni stáhnout 9GB dat - v podstatě tedy opatchovaný soubor s kompletní původní hrou.

"Velmi se omlouváme všem hráčům, kteří museli stáhnout tolik dat a souhlasíme, že tohle by kvůli patchi nikdo neměl absolvovat," řekli vývojáři z CD Projektu pro Eurogamer.

Už prý společně se Steamem pracují na tom, jak podobným věcem předejít do budoucna, ale nějaký čas to ještě bude trvat. V pondělí snad budou vědět, jestli hráče podobné martyrium čeká i v nadcházejícím patchi v1.2.

Samotný patch v1.1 má problémy také s implementací možnosti pro stahování přídavků. Autoři už sami na webu varovali, že tuto funkci hráči nemají používat, protože nefunguje správně. "Stejně jako funkce Registrovat hru nefunguje moc dobře, zatím vám můžeme nabídnout jen alternativní řešení," napsal CD Projekt na svém blogu. Tento návod na stažení přídavků s patchem 1.1 naleznete zde.

Ještě před E3, konkrétně 2. června, hodlá CD Projekt něco oznámit ve spojení s webem GOG.com. Podle všeho by mělo jít o avizované představení nové hry od CDP - dle spekulací konzolového Zaklínače 2, podle jiných zdrojů úplně nového projektu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments