If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Redakční blog: Recenze Heroesů v pátek

Další týden, kdy byste se tu nudit neměli.

Navzdory strávení u počítače sotva pár hodin kvůli nemoci se uplynulý týden nakonec docela vydařil. Ať už jde o vyčerpávající recenzi Forzy 4 hned na den embarga (čtvrtek), první pořádné zhodnocení RAGE po dohrání a půlhodinové komentované video ještě před vydáním, debut traileru z Modern Warfare 3 s tisíci shlédnutími za úvodní hodinu nebo třeba odhalení bližších detailů o Syndicate.

Ani příští týden byste se na Eurogameru nudit neměli: Miloš Bohoněk ještě před "výletem" do Albionu omrkne rozšíření 2.0 pro Zaklínače 2 a laskavě se podělí o poslední dojmy z vyzkoušení Batman: Arkham City, Marek Beniač prozkoumá rozdíly v potichu vypuštěné PC konverzi Driver: San Francisco oproti konzolím, Michal Jonáš se minimálně dvakrát vrátí k Forze 4 k příležitosti jejího příjezdu do obchodů a Michal Bayerl po měsíci s mulťákem vychválí do nebes už opatchovanou Red Orchestru 2.

Ale hlavní událostí týdne bude něco úplně jiného - vydání Might and Magic Heroes VI v české verzi od Playmana. Posvítí si na ně už v páteční recenzi expert na slovo vzatý Martin Frey, který návrat u nás velmi populární série tahových strategií již hraje a zatím prozradil:

"Hratelností je to velmi podobné předchozím dílům, stále jsou to Heroes a stále je to zábava. Autoři se nevydali cestou čtvrtého dílu, který zasadně měnil principy, ale pouze vylepšili to, co již funguje a přidali pár nových věcí. Šestý díl je navíc poprvé svázán s vaší vlastní online stránkou, kde se zaznamenávají vaše úspěchy, a kterou se můžete pochubit svým přátelům. Odemykají se tam také nové předměty, hrdinové, bonusy a další věci do hry, což ve finále může být velmi zajímavá věc."

Samozřejmě nebude chybět něco k Battlefieldu 3, dalšího k RAGE (když už trhá rekordy v algoritmu sledovanosti :) a také by asi nebylo od věci dokopat se k sepsání dojmů z Modern Warfare 3 či služby Call of Duty Elite. Jinak je avizováno uvolnění kompletního videa z předváděčky Hitmana, u nějž jsme zvědavi na vaše ohlasy, jestli se na přijetí nějak projeví stáří více než čtyř měsíců a jiný zážitek z domova oproti velkému plátnu na E3 (viz Aliens).

Cenega se prostřednictvím Eurogameru rozhodla oznámit, kolik stála oficiální lokalizace Skyrimu (tipujte na našem Facebooku), což vás asi koncem týdne šokuje. Ještě předtím si poslechnete nový EG podcast se speciálním hostem Lukášem Baštou, šéfredaktorem Score, i o rozdílech v tvorbě papíráku. A o reportáži z pražské předváděčky her od EA pro veřejnost řeč šla...? ;)

Příjemnou zábavu,

Jan Doskočil, managing director, šéfeditor a novinkář Eurogamer.cz

Předešlé redakční blogy nebo podcasty zde, minule se zaklínalo až na kost.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Driver: San Francisco

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC

See 4 more
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments