Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Renegade Ops na PC opožděno

Zato s buginou jako kompenzací.

Zatímco konzolové verze Renegade Ops (PS3,X360) jsou venku od minulého týdne, ta pro PC se někde zapomněla. Počítačová verze se opozdí o tři týdny, do 14. října, a bude stát na Steamu příjemných 13 eur (300 Kč).

Jak už si pomalu zvykáme, vysvětlení jsme se nedočkali (což je asi lepší, než se pokoušet o nějaké trapné výmluvy), zato malé kompenzace ano.

Každý, kdo si ji pořídí, dostane jako bonus ke stávajícím vozidlům navíc buginu z Half-Life s Gordonem Freemanem uvnitř, která střílí z raketometu a z rotačního kulometu (více o ní v novém traileru níže). Že by snad kompenzace přímo od Valve, že třeba hru nestihli včas nahodit...?

Recenzi Renegade Ops pro X360 od Michala Jonáše publikuje Eurogamer tento týden, zatím úryvek:

Renegade Ops je na dnešní změklé poměry pěkně tuhou gameskou, na čemž se největší měrou podepisuje trochu neblahý fakt, že tady v úrovni, která vám celá zabere zhruba kolem 20-30 minut, neexistují žádné záchytné checkpointy. Takže pokud dáchnete, tak celou misi začínáte trochu mrzutě pěkně znovu od začátku. Navíc se utkáváte samozřejmě s drtivou přesilou nepřítele, který proti vašemu kolovému transportéru nebo bojovému vrtulníku neváhá nasadit vše, od pěchoty a plamenometníků, přes obrněnce a tanky, až k raketometům a vrtulníkům, včetně závěrečných finálek proti samotnému Infernovi, jenž trůní v nějakém vypečeném a silném vehiklu.

Trailer o bugině v PC verzi

A hardcore hraní opepřuje ještě velmi nepříjemný striktní časový limit tří minut na všechny hlavní rozkazy v misi, který ale naštěstí jednak vesměs postačuje a druhak se spustí až po určité době od zadání mise, takže zas tolik neobtěžuje, ale i tak jej považuji za jasně nejhorší vlastnost hry. Nicméně pokud vše do té doby nestihnete pořešit, opět vás čeká restart celé mise... [více v kompletní recenzi tento týden]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Renegade Ops

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments