Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rychlý pohled na plné Modern Warfare 3

Takže jak si zhruba stojí vedle Battlefieldu 3?

Eurogamer sehnal svědectví od člověka, který již měl možnost vyzkoušet si plnou verzi očekávaného Modern Warfare 3. A mohl se tak z prozatímních poznatků pokusit odpovědět na nejpalčivější otázku letošního podzimu - je lepší hrou Battlefield 3 (videorecenze) nebo spíš nové Call of Duty - ještě v předstihu před úterním vydáním.

"Mé letmé dojmy z Modern Warfare 3 jsou, že je to zatím větší jízda než Battlefield 3. MW3 má horší grafiku a je méně reálné než BF3, ale i tak je to hutný nářez," uvedl náš zdroj.

Podle něj se hrajou výborně obě jmenované hry, ale... "Modern Warfare 3 je monumentálnější a velké scény, jako útok Rusů na New York, jsou na některých místech vážně úžasné, i třeba díky nádherným kamerovým efektům. Battlefield 3 má sice o fous lepší grafiku a animace, ale když nečekáte realitu a chcete se hlavně bavit, asi budete z MW3 nadšeni."

Modern Warfare 3 překřtil na takového Jamese Bonda v uniformě: všechno umí, všechno zná a díky tomu je to cool. Velkou výhodou má být skutečnost, že v MW3 se neustále mění podmínky hry, což údajně zajišťuje pestrost hry.

"Hned v první misi bojujete pěšky, ovládáte Predátora a letíte ve vrtulníku. Podobně nastolené tempo pokračuje v dalších misích singleplayeru, takže jsem se zatím nazačal nudit z monotónní hratelnosti," uzavřel své rychlé dojmy. Ale na dělání nějakých závěrů je asi ještě brzy a jak hlavně zdůraznil, MW3 i BF3 se v některých věcech tak liší, že každá hra si najde trochu odlišné publikum, kterému její styl vyhovuje.

Modern Warfare 3 pro PC, PS3 a X360 se u nás i ve světě začne prodávat příští úterý 8. listopadu, kdy se také objeví první recenze - zatím nepřehlédněte nahrávku celé mise z londýnského metra, dojmy z prezentace, E3 předváděčku s misí na ponorce nebo startovní trailer.

TV reklama na MW3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Find out how we conduct our reviews by reading our review policy.

In this article

Call of Duty: Modern Warfare 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments