Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Skyrim: Dawnguard už najdete na Steamu, v Čechách ale ne

Opozdí se také PS3 verze.

aktualizace: Prý se chystá oficiální oznámení Cenegy a Bethesdy ohledně DLC v regionech, kde není Dawnguard přístupný na Steamu (ČR není sama), ale kdy přesně by k tomu mělo dojít, to zatím nevíme.

původní zpráva: Bethesda celý týden mlžila a nechtěla nic říct, ale už teď si můžete zakoupit první velký stahovatelný přídavek pro Elder Scrolls: Skyrim s názvem Dawnguard také na PC. Alespoň, pokud žijete v nějaké západní zemi.

Na americkém Steamu je Dawnguard k dispozici za 19.99 dolarů, na britském stojí 13.99 liber. Je ale divné, že se zatím neobjevil k dispozici na Steamu určeném pro Českou republiku. Nejspíš to má ale co dělat s tím, že na Steamu nenajdete ani samotný Skyrim. Bethesda ho v našem regionu z nějakého důvodu zakázala na Steamu prodávat.

Bude tedy stahovatelný přídavek distribuovat přímo Cenega? Pravděpodobně ano, protože už dříve se nechali slyšet, že hodlají Dawnguard stejně jako základní hru přeložit do češtiny. Kdy to ale bude? Pokusili jsme se zástupce Cenegy kontaktovat a budeme vás informovat o tom, co se dozvíme.

Zpoždění bude mít Dawnguard také na Playstation 3, protože Bethesda zatím "není spokojena s tím, jak na PS3 Dawnguard funguje". Nechtějí prý vydávat DLC na konzoli, když vědí, že by jeho hraní nebylo ideální.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments