If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Skyrim můžete hrát donekonečna

Hra bude pořád generovat nové a nové ukoly.

Víme, že tzv. Radiant Quest System bude v aktuálním Skyrimu generovat úkoly na základě různých hodnot. Teď jsme se ale dozvěděli, že právě tento systém bude generovat nové a nové úkoly donekonečna.

Ve Skyrimu tedy podle všeho nenastane nikdy situace, kdy byste měli splněny všechny úkoly a nebylo by dál co dělat. Vždy budete moci jít na další úkol. "Styl hry má být takový, abyste ji mohli hrát pořád," řekl v rozhovoru pro Wired ředitel vývoje Skyrimu a šéf Bethesdy, Todd Howard.

Radiant Quest System se tak bude starat o přidělování nových úkolů například od hospodských, kteří vás mohou poslat za tlupou banditů, nebo od alchymistů, kteří budou potřebovat nasbírat nějaké ingredience.

Kromě těchto úkolů budou k dispozici náhodně generované úkoly pro jednotlivé frakce a to i po splnění všech úkolů v jejich hlavní linii. Pro zlodějskou guildu tak budete moci vykrádat náhodně určené obchody, nebo krást drahokamy.

Howard tvrdí, že nekonečně náhodně generované úkoly budou hrát na silnou stránku Skyrimu - svět. Ve hře je prý nespočet tajných zákoutí a lokací, na které se hráč při běžném hraní jen tak nedostane. A právě náhodně generované úkoly vás budou do takových míst posílat. Otázkou pak jen zůstává, nakolik se budou po čase tyto náhodně generované mise opakovat v zadání a bude se lišit jen prostředí. I tak bude ale jistě Skyrim na stovky a stovky hodin.

Animace ve Skyrimu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments