Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šuškanda o online FPS od Blizzardu

Směs Sims Online a futuristické akce?

S vcelku zajímavým drbem přišel francouzský herní web NoFrag, který s odvoláním na "zdroj blízký vývojářům" přetiskl pár střípků o chystané a již mnohokrát propírané nové onlinovce od Blizzardu.

Konkrétně má jít o střílečku viděnou z pohledu vlastních očí, což by v kontextu předchozích her Blizzardu byla malá revoluce sama o sobě. Hra bude zasazena do nějakého blíže neupřesněného futuristického prostředí, ale patrně bez souvislostí s kteroukoli z již existujících značek firmy. Ty jsou totiž vzhledem k nadcházejícímu Diablu III, trilogii StarCraft II i plánovanému WarCraftu IV plus datadiskům k WoW asi do následujících let "maximálně vydojené".

Zatím nepojmenovaná MMOFPS by se měla skládat ze dvou prvků - jednoho společenského/lifestylového, ne zcela nepodobného hrám jako The Sims Online, a druhého ryze bojového, kam se půjde kdykoliv přepnout z té první složky hry. Dovedete si představit, jak by taková hra mohla vypadat?

Nebo že by šlo o tu samou online hru, na které mají údajně pracovat Infinity Ward za asistence Blizzardu? Ne, spíš to budou dva odlišné projekty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments