Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce první Mafie zakládá nové studio

Daniel Vávra hledá zkušené vývojáře.

Zajímavá zpráva se včera objevila na Twitteru Daniela Vávry, který je v oficiálních titulcích uveden jako scénárista, režisér a grafik prvního dílu Mafie. Uvádí se též jako autor příběhu a jeden z pěti designérů Mafie II. V 2K Czech už déle nepracuje a nyní v Praze zakládá nové studio pro vývoj her:

"Vážení přátelé, věci se pohnuly zajímavým směrem a my proto na zcela nový projekt hledáme senior animátory a grafiky. Fulltime, Praha, AAA, zkušenosti podmínkou. Kdo by měl zájem zažít dobrodužství při vývoji nového titulu ozvěte se na info@danielvavra.com. Víc infa prosím po mě zatím nikdo nechtějte :)," napsal.

Navzdory varování jsme se Daniela Vávry museli zkusit optat, jestli to může blíže komentovat: "Zatím ani moc ne. Sháníme nové lidi na úplně novou věc. To je zatím asi tak všechno, co ze mě dostanete :)"

Pro zkušené vývojáře to je pozitivní novinka - mají o možnost více, kde mohou pracovat, pokud v některém z toho minima přeživších domácích studií nejsou spokojeni. Eurogamer k tématu zjišťuje další informace...

Read this next