Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Dead or Alive 5 se zaměřují na natřásající se prsa

A také na průhledné oblečení. Fakt.

Chystaná bojová hra Dead or Alive 5 bude mít podle svých tvůrci natřásající se prsa, jejichž natřásání bude závislé na tom, jaký kostým bude mít daná postava na sobě. Takže když bude mít něco volnějšího, budou se třást více. Fyzika a gravitace v celé své kráse.

Aby toho nebylo málo, pokud vám nestačí natřásání prsou, můžete svou postavu vybavit také průhledným kostýmem. Aby byla ta třesoucí se prsa víc vidět. Předpokládáme, že ty nejprůhlednější oblečky se budou prodávat formou DLC. A čím průhlednější a volnější (pro větší třesivost), tím dražší.

To s tím DLC je samozřejmě výplod naší choré mysli, ale všechno ostatní je pravda. Prozradil to režisér Dead or Alive 5 Yohei Niibori pro časopis Famitsu.

Dole se také můžete podívat na první plakát oznamující hru, který by měl "zobrazovat krásu žen, kterou chceme v Dead or Alive 5 zachytit". Čímž chceme říct, že je ten plakát špatně oříznutý, protože končí pouze kousek pod krkem a nedosahuje k oblasti hrudníku.

Asi se ale není co divit, jelikož série Dead or Alive byla vždy tak trošku zaměřená na velká prsa svých hrdinek. Také se není co divit, jelikož jde o japonskou hru a Japonci jsou všeobecně dost úchylní.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead or Alive 5

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments