If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úvodních 15 minut Batman: Arkham City

Otloukánkem i zachráncem v otevřeném městě.

První webové recenze Batman: Arkham City ve světě vyjdou už v průběhu dneška, a tak není divu, že se začínají objevovat související videa z plné verze, kterou již žurnalisté nějaký čas disponují (např. nám přišla od Cenegy ve čtvrtek).

XboxLiveFR takto natočilo úvodní čtvrthodinu z hraní, která začíná televizní reportáží o náhle zvedlém zájmu politiků o dění ve věznici uprostřed města. Jenže tiskovou konferenci náhle přerušuje ozbrojené komando...

Z cutscén s vysokou produkční hodnotou si divák odnese dva poznatky: že občas neví, která bije, a že tu jste docela dlouho otloukánkem, který s rukama v poutech musí schytat hodně ran, než se z toho dokáže vylízat. Při lození po střechách se před vámi rozprostře celé město plné svítících neonů a především obdržíte vítaný doping v podobě batmanovského obleku i náčinů pro nahackování se do cizí komunikace (10. minuta videa).

Záchrana Catwoman od Two Face tedy může odstartovat, protože ona je jednou z mála, kdo ví, co se to ksakru v Arkham City děje. Avšak nejprve musíte najít vchod do soudního dvoru, takže roztáhnete netopýří křídla a plachtíte si to nízko nad otevřeným městem rovnou k cíli - podobně jako s létajícím strojem v Assassins Creed 2...

Stream je na YouTube, mirrory pro jistotu tadynebo tady nebo tady (400MB ve Full HD, heslo eurogamer).

Už rozumíte tomu všeobecnému nadšení z nového Batmana a proč to vypadá, že v ČR asi bude brzy vyprodán (k nesehnání z první várky)? Konzolové verze vyjdou příští pátek, ta PCčková v listopadu - čas si ukraťte našimi včerejšími dojmy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments