If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 2 s víc erotikou

Autoři cílí na dospělejší publikum.

Adam Badowski z CD Projektu neboli šéf vývoje Zaklínače 2 se ještě jednou vyjádřil k nedávnému uniklému videu.

Vývojář v rozhovoru pro Gamespot třeba prozradil, že krátká milostná scénka z videa nebyla výjimkou. Zaklínač 2 má totiž být určený trochu starším a dospělějším hráčům, takže v něm najdete spoustu sexuality nebo erotických scén.

"Chceme erotickou dimenzi života znázornit trochu opravdověji, už ne jenom formou miniher [jako v jedničce]," řekl doslova.

Došlo také na potvrzení toho, že Geralt se ve dvojce skutečně objeví a že okolo něj autoři chtějí vybudovat celý příběh, byť nic konkrétnějšího zatím prozradit nechtějí. Zřejmě se tak ještě ani nerozhodli, zda bude tento zaklínač opět hlavní postavou

Ani tentokrát vám hra nenabídne jasnou volbu mezi dobrem a zlem. Naopak vás má nutit k tomu, abyste se rozhodovali podle instinktu a volili vždy to, co je pro vás nejdůležitější a co vám připadá správné.

Co se soubojů týče, CD Projekt si klade za cíl především eliminovat všechny bugy a šarvátky udělat trochu více akční a krvavé. Hráči mají mít nad Geraltovými pohyby mnohem větší kontrolu, což už ostatně ukázalo ono kýžené video.

Badowski u téhle příležitosti vzpomenul, že hráči nemají uniklou předváděčku brát jako reprezentativní návnadu na druhý díl, protože vznikla před půl rokem výhradně pro investory. Tudíž se ani slůvkem nezmínila o příběhu, který má být údajně hlavní předností titulu.

A podobně to dopadne i s alchymií, kterou chtějí tvůrci zlepšit a redesignovat její interface. Důraz kladou na to, aby už nešlo jen o nepodstatnou minihru nebo volitelnou činnost, nýbrž něco, co budete muset během hry opakovaně dělat a smíchané lektvary/lahvičky také názorně uplatnit při plnění svých úkolů.

Tvůrce na závěr znovu připomenul, že Zaklínač 2 by měl vyjít i pro konzole. Cokoliv konkrétnějšího o tomhle tématu se ale dozvíme teprve po oficiálním oznámení hry, které se čeká poté, co si CD Projekt zajistí vydavatele.

Nezapomeňte, že celou pětiminutovou předváděčku hry pro investory jsme pro vás opatřili českými titulky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments