Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Za kočičí ženu v Arkham City za poplatek

Její mise zdarma jen pro první majitele.

Proti bazarovkám se dá bojovat různě. Někdo to dělá přiloženým kódem k jednomu stáhnutí DLC zdarma, jiní zase tzv. Online Passem nezbytným pro multiplayer, který i kvůli tomu bývá uměle přidáván i do her, kam se ani příliš nehodí, jen aby zvýšil jejich hodnotu a rozšířil marketingové/DLC možnosti (viz včerejší Mass Effect 3).

Warner Bros tuto válku s bazary posouvají zase o kousek dál. Namísto donucení vývojářů k "povinnému" zabudování MP se raději rozhodli pro zpřístupnění postavy Catwoman jen pro první majitele Batman: Arkham City. Ti najdou uvnitř balení jednorázový kód pro její odemčení.

Ostatní, kteří si hru půjčí od kamaráda nebo pořídí z bazaru, si pro hraní za kočičí ženu musejí dokoupit Batman VIP Pass za 800 Microsoft bodů nebo 8 liber na PSN. Díky tomu si i oni budou moci zahrát čtveřici dodatečných misí speciálně navržených k hraní za Catwoman.

Bez toho by po ní nemohli sáhnout ani v Challenge módu (o něm více v posledních dojmech). Je ale potřeba dodat, že dokoupení kočičí ženy není nutné pro dokončení hlavního příběhu. I v něm se chvílemi vyskytuje, ale nikoliv jako ovladatelná postava hráčem.

Starší Catwoman trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments