Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záběry z hraní Wii U nebyly pravé

Pocházely z verzí pro PC a konzole.

Tak jsme se během včerejší konference Nintenda asi rozplývali předčasně. Reggie Fils-Aime v rozhovoru s GT přiznal, že záběry z áčkových her pro Wii U od třetích stran ve skutečnosti pochází z již rozdělaných verzí pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Všechno, co jsme tak včera viděli z Batmana: Arkham City, Darksiders 2 nebo Metro 2033: The Last Light může na finální verzi Wii U vypadat docela jinak. "Ale nemělo by tomu tak být. Jediný důvod, proč jsme neukázali záběry přímo z Wii U, je fakt, že nám do vydání konzole zbývá celý rok."

"Ve finále budou tyto hry na Wii U vypadat úplně stejně jako na současných konzolích. A jsem za to rád. Vývojáři nám celé ty roky říkali, že na Wii nechtějí nic dělat kvůli jeho grafickým omezením. Tenhle limit teď padnul," dodal Fils-Aime.

Ve stejném rozhovoru ještě potvrdil, že nový ovladač pro Wii U se nebude prodávat samostatně. "Do prodeje půjdou dohromady v jednom bundlu, nepůjde si je koupit samostatně."

Jeden z prodejců Nintenda zase v rozhovoru s CVG prozradil, že multiplayerové hry pro Wii U budou podporovat jenom jeden tabletový ovladač. To znamená, že ostatní hráči budou muset použít klasický Wiimote.

Za zmínku stojí i rozhovor GT s prezidentem EA Games Frankem Gibeauem. Na otázku, zda se na Wii U náhodou neobjeví také Mass Effect 3, se Gibeau jen podivně začervenal a řekl, že "všechno oznámíme, až na to nastane ten správný čas."

Wii U - záběry z her od třetích stran

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments