If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dead Space 2 na konci preprodukční fáze

Proč se ale mluví jen o konzolové verzi?

První Dead Space měl úspěch, takže jeho pokračování vlastně není ani tak moc velkým překvapením. Druhý díl známé FPS akční hry od Visceral Games je už "v posledních fázích předprodukce a za pár měsíců už začne samotná produkce."

Informace pocházejí z pracovní nabídky, která se objevila na serveru LinkedIn. Inzerát hledá designéra, který bude mít na starosti souboje a ovládání, přičemž tvrdí, že už je rozhodnuto o nějakých soubojových a navigačních postupech ve hře.

"Tento titul se stane novým standardem v akčních příběhových hrách pro konzole," stojí v inzerátu. "Naše hlavní zásady jsou: hratelnost především a dokonalé ovládání je všechno, co dělá hru hrou. Podporujeme kreativitu už v raných fázích a často testujeme, učíme se z chyb, pracujeme rychle a efektivně, a obklopujeme se největšími talenty z celého světa."

Zajímavostí je, že se v inzerátu píše, že hra je vyvíjena pro Playstation 3 a Xbox 360. Že by se už nyní s dvojkou Dead Space nepočítalo na PC?

EA zatím práci na Dead Space 2 oficiálně nepotvrdila, ale už dříve se John Riccitiello nechal slyšet, že by pokračování chtěl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments