Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 2 má být pro Xbox 360

Včetně vyjádření Comgadu k lokalizaci.

Asi tu situaci znáte: někdo vám něco řekne takzvaně mimo záznam, ale nesmíte to nikomu vyzradit. Proto včera zůstalo jen u věty, že "nový projekt potěší konzolové hráče".

A přestože s námi polský producent zpočátku zkoušel hrát na schovávanou, když na přímou otázku o nástupci Zaklínače 2 doslova odpověděl, že půjde o "ZBRUSU NOVÝ projekt", což později pro VG247 vysvětloval nedorozuměním, nyní se vše začíná vybarvovat a naše muka s nutností držet jazyk za zuby pomalu ustávají.

Americká ratingová organizace ESRB, která uděluje věková doporučení hrám, totiž ve své databázi uvedla titul Zaklínač 2: Vrahové králů ve verzi pro Xbox 360. Oproti tomu o PS3 kupodivu nic. Reakce PR manažera CD Projektu Red? "Už bez komentáře".

Eurogamer se proto optal Comgadu, zda by konzolovou verzi Zaklínače 2 lokalizoval do češtiny, tak jako to samé učinil u PCčkové: "Do chvíle oficiálního odhalení projektu nemůžeme říct nic bližšího. Jak jsme ale už mnohokrát řekli, série Zaklínač je pro nás naprosto klíčová a děláme vše pro to, abychom všechny její díly zpřístupnili co nejširšímu českému a slovenskému publiku," řekl šéf publishingu Comgadu Pavel Mondschein a pokud umíte číst mezi řádky, asi není nutné nic dodávat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments