If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Práce na konzolovém Zaklínači 2 nezačala

Studio nezvládá dva projekty naráz.

Některými herními servery ráno proběhla zpráva o tom, že CD Projekt v jakémsi televizním polském pořadu údajně potvrdil konzolovou verzi Zaklínače 2. Dle očekávání se to ukázalo jako omyl či novinářská kachna.

Producent Tomasz Gop z CD Projektu tyto informace odpoledne vyvrátil s tím, že autoři zatím čekají na vydání PC verze a teprve poté se rozhodnou, zda začít s konzolovým portem. "Co do koordinace, budgetu a orgnizace by konzolová verze byla úplně novým projektem, ale jinak by to byla stejná hra, co se týče příběhu atd.," vysvětil Gop Eurogameru.

CD Projekt Red podle jeho slov nezvládá pracovat na několika projektech najednou a netroufá si zároveň začít s konzolovým portem, jelikož by hrozilo, že by přitom mohl zanedbat PC verzi, což nechce připustit. "Takže ne, ne ne a ještě jednou ne, zatím nepracujeme na vývoji konzolového Zaklínače 2."

Po vydání PC verze hry si prý autoři sednou s Excelem nebo Projectem, udělají si nástřel různých dat a časový plán a pak rádi oznámí, jak to nakonec s konzolovým Zaklínačem 2 bude. Totéž Eurogameru potvrdil také vydavatel Namco Bandai.

Zaklínač 2 pro PC vyjde 17. května a v EG indexu očekávanosti českými hráči je na 1. místě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments