Nevím jak to mají namyšlené, ale myslím, že se EGCZ tým nejdříve zaměří na chyby ohledně podpory českých znaků a pár dalších.
Váš názor na Eurogamer • Stránka 2
-
Stránka
z 3 First / Last -
Ahurmen 368 příspěvky
Viděn před 10 hodinami
Zaregistrován před 4 lety -
xsarar 478 příspěvky
Viděn před 8 měsíci
Zaregistrován před 4 letyMožná by byla lepší "taktika" nejdříve celý EG vypilovat do detailu hodit sem náky články na začátek a potom až EG pustit mezi lidi
Myslim že to češi moc uspěchali :-) -
leebigh 591 příspěvky
Viděn před 3 dny
Zaregistrován před 4 letyMyslím že to je vypilované vcelku dostatečně, mušky se dají odstraňovat za pochodu. -
VLAN 387 příspěvky
Viděn před 1 rokem
Zaregistrován před 4 letyleebigh-Tak,tak. Jinak, problémy s psaním českých znaků mám pouze při používání Mozzily, Exploreru. Tyto vyhledávače se snažím používat co nejméně, na EG je podle mých zkušeností nejlepší Google Chrome. -
leebigh 591 příspěvky
Viděn před 3 dny
Zaregistrován před 4 letyJá používám Operu a taky nemám žádný vážný problém. -
xsarar 478 příspěvky
Viděn před 8 měsíci
Zaregistrován před 4 letyJa mozilu a už mi to normálně jde a problémy s znaky nemám -
titan4 196 příspěvky
Viděn před 7 měsíci
Zaregistrován před 4 letyJestli se sem hodlaj premistit pochybna individua z hrej tak tady s diskuzi koncim. (viz 360vPS3 topic) -
Tragedy-cze 37 příspěvky
Viděn před 2 lety
Zaregistrován před 4 letytitan4 wrote:
Promiň, ale za posledních cca 70 dní si sem napsal 7! příspěvků. Bude to tedy pro EG opravdu velká ztráta. Jinak ty lidi z Hrej znáš, že je takto odsuzuješ?
Jestli se sem hodlaj premistit pochybna individua z hrej tak tady s diskuzi koncim. (viz 360vPS3 topic) -
Marcelzvon 414 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 4 letyKaždej Hráč je dobrej TITANe...snad tady bude , pak více lidí dišputovat, že...Marcel od Zvonu. -
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
Ty budes asi velky zvire tady na Eurogameru, co?
Jestli se sem hodlaj premistit pochybna individua z hrej tak tady s diskuzi koncim. (viz 360vPS3 topic)
Nesneses konkurenci, nebo se jenom bojis? -
titan4 196 příspěvky
Viděn před 7 měsíci
Zaregistrován před 4 letyTragedy: Řekl bych, že do toho nejsou započítaný příspěvky ve skupinách, protože takový číslo je rozhodně špatně.
The-chaos a částečně i Tragedy: Promiň, ale konkurenci v čem ? Jenom nemám rád, když se k relativně produktivní diskuzi přidá několik stránek nesmyslnýho offtopicu a flamu. Diskuze na Hrej jsem párkrát viděl a častokrát obzvlášť u článků týkajících se konzolí je kvalita takové diskuze na úrovni diskuze mentálně retardovaných opic. V tom hrej převyšuje pouze Tiscali. Neřikám, že takový případ jsi ty. Neber si to osobně. Mluvim pouze o tom jaký pocit ve mě vyvolává většina diskuzá na Hrej.
Marceli já neřikám, že není třeba aby sem chodilo víc lidí. To je třeba a je to jenom dobře. Ale myslim, si, že je lepší míň lidí co diskutují v rámci mezí kvalitně, než spousta lidí navíc, kteří akorát vyvolávají flame. -
Tragedy-cze 37 příspěvky
Viděn před 2 lety
Zaregistrován před 4 letyTitan: Sice chápu tvé obavy z neznámého, ale věz, že těch pár lidí z hrej jsou "relativně" :) normální. Navíc flame thread přece nemusíš vůbec navštěvovat.
Hlavně Eurogameru opravdu drasticky chybí jakákoli komunita. A zrovna u EG, který má ze všech stránek nevymazlenější komunitní funkce je to sakra škoda. -
titan4 196 příspěvky
Viděn před 7 měsíci
Zaregistrován před 4 letyTragedy: Však to ukáže čas. Ale řešení nenavštěvuj témata je špatný řešení. Zrovna téma 360/PS3 mě zajímá, protože ačkoliv jako xboxář zvažuju, že si zrovna dneska po práci půjdu koupit PS3, protože mě láká pár exkluzivních her, ale z takového tématu se teď stalo téma "Tak co lidi přejdeme sem z hrej ?" -
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 4 letyNeboj Titane, Flame je nadherna vec.Co te nezabije, to te posily :)
Otazka je co povazujes za produktivni.Na EG sem moc nechodil, ale co sem slysel tak moc ,,produktivni,, to tu neni :).Uroven flamu na starym hrej byla velmi vysoka.Mozna si narazil na par individui pri nejake rozepri, kazdopadne sme vedly flame vecne a strucne.Defakto z niceho se tam zformovala nadherna komunita Xbotu, brain-dead-PS3 fanboyu a nestranych lidi (fnukalku by nekdo rekl).
Opravdu se nemas ceho bat :) -
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
A jak ste teda vedly u vas tenhle topic?Naprosto v klidu a bez emoci ste si jednou tejdne vysypaly podlozena fakta, + a - , porovnaly par screenu, popraly si dobrou noc, a cekaly dalsi tejden?
Tragedy: Však to ukáže čas. Ale řešení nenavštěvuj témata je špatný řešení. Zrovna téma 360/PS3 mě zajímá, protože ačkoliv jako xboxář zvažuju, že si zrovna dneska po práci půjdu koupit PS3, protože mě láká pár exkluzivních her, ale z takového tématu se teď stalo téma "Tak co lidi přejdeme sem z hrej ?" -
titan4 196 příspěvky
Viděn před 7 měsíci
Zaregistrován před 4 letyVšak řikám hlavně ukáže čas (a žumpař). Samozřejmě, že tam byl flame. Takový topic se bez flamu neobejde, ale aspoň v rámci mezí ten flame byl on-topic :) Ale nebudem se hádat kvůli pikačovinám. Budu rád když se spletu a úroveň diskuze se tady zvýší. (A někdo konečně do HTML přidá to kódování, aby fungovala čeština z IE) -
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
Jak sem napsal do tamni diskuze.Za pul roku ste neudelaly ani 400 prispevku.To bych ten flame teda chtel videt :)
Však řikám hlavně ukáže čas (a žumpař). Samozřejmě, že tam byl flame. Takový topic se bez flamu neobejde, ale aspoň v rámci mezí ten flame byl on-topic :) Ale nebudem se hádat kvůli pikačovinám. Budu rád když se spletu a úroveň diskuze se tady zvýší. (A někdo konečně do HTML přidá to kódování, aby fungovala čeština z IE)
A tak to pozor, Zumpar neni konzolista.A ani PC hraci s jim nechteji mit nic spolecneho! :) -
titan4 196 příspěvky
Viděn před 7 měsíci
Zaregistrován před 4 letyAle no tak :) Flame neni vždy to stejný jako Spam. -
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 4 letyChces rict ze tech skoro 100 000 (ANO!Chybely nam asi 4 tisice) prispevku byl spam?!?To by si mne urazil.Je videt ze zas tak casto si tam nechodil/necetl :) -
titan4 196 příspěvky
Viděn před 7 měsíci
Zaregistrován před 4 letyTo je pravda. Mě k trvalému poškození mozku stačila v poslední době např. diskuze k recenzi na Halo:ODST -
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 4 letyHA!To nebylo ve nic srovnani k recenzi MGS4 XD -
Téma je "Váš názor na Eurogamer", držte se tématu. Pro diskuzi ohledně konkurenčních portálů si řešte v jiném vlákně, jinak budu kousat (zvíře jsem tu já! ;)
-
The-Chaos 36 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 4 letyChtel bych se verejne omluvit vsem ktere sem urazil kdyz sem rekl ze uzivatele Eurogameru nejsou schopni vytvorit celistvou komunitu, a vest diskuzi delsi nez 400 prispevku za pul roku.
Vzhledem k tomu co predvadi moderator v diskuzi Xbox360 vs PS3 to naprosto chapu.Vy za to nemuzete :) -
Lumirel 80 příspěvky
Viděn před 6 měsíci
Zaregistrován před 4 letyMyslím, že se Eurogamer.cz drží vcelku slušnou úroveň. Forum by mohlo být živější, ale s tím moderátoři etc asi moc nenadělají. :) -
Tragedy-cze 37 příspěvky
Viděn před 2 lety
Zaregistrován před 4 letyLumirel: Naopak, moderátoři s tím dělají až dost. Celkem spolehlivě se jim podařilo odpudit cca 15-20 lidí co sem chtěli přejít od "konkurence". -
Tragedy-cze 37 příspěvky
Viděn před 2 lety
Zaregistrován před 4 letyFluke: Tenhle server potřebuje komunitu jako sůl a každý vášnivý hráč by tu měl být vítán s otevřenou náručí... vždyť na komunitě a komunitních funkcích je původní Eurogamer založen.
Máš pocit, že by toto fórum v současnosti mělo být tak tvrdě moderováno? Vždyť tu jsou sotva 2-3 příspěvky za týden. Co kdyby se dalo příchozím 1-2 dny na rozkoukání, než vůbec zjistí jak přesně tu vše funguje? Místo toho se vyrojí banda moderátorů s touhou smazat vše co se striktně nedrží pravidel.
Nemluvím ani o tom, že EG je samozřejmě komerční projekt a jeho příjmy se právě od komunity a pravidelných návštěvníků přímo odvíjí. Sám pracuji v tištěných médiích a takový přístup by si tu nikdo ke svým čtenářů nedovolil. -
Tragedy-cze - co kdyby jsi napsal přímo mě? Dovolím si tvrdit, že z mé strany se nejednalo o "tvrdou" moderaci, naopak ze strany oněch 15-20 lidí se jednalo o pokus diskuzi znehodnotit, čehož výsledkem by bylo její smazání (což by bylo vzhledem ke 14 stránkám poměrně škoda).
To, co jste tam předváděli, bylo mimo limity, které jsem ochoten ještě tolerovat.
A prosím, pokud mi chceš něco sdělit či znát moje pohnutky, které mě k oněm krokům vedly, napiš mi, prosím, osobní zprávu (odkaz "poslat zprávu"). Je zbytečné rozvádět to celé znovu v další diskuzi (i když taky už to k tématu je :). Psal jsem si již i s Chaosem a prodiskutoval to s ním. Mile rád učiním to stejné i s tebou. -
Stránka
z 3 First / Last