Váš názor na Eurogamer Stránka 2

• Stránka

z 3 First / Last

• Ahurmen 11 zář 2009 18:16:45 368 příspěvky
    Viděn před 10 hodinami
    Zaregistrován před 4 lety
    Nevím jak to mají namyšlené, ale myslím, že se EGCZ tým nejdříve zaměří na chyby ohledně podpory českých znaků a pár dalších.
  • xsarar 16 říj 2009 15:08:37 478 příspěvky
    Viděn před 8 měsíci
    Možná by byla lepší "taktika" nejdříve celý EG vypilovat do detailu hodit sem náky články na začátek a potom až EG pustit mezi lidi

Myslim že to češi moc uspěchali :-)
  • leebigh 16 říj 2009 19:41:50 591 příspěvky
    Viděn před 3 dny
    Myslím že to je vypilované vcelku dostatečně, mušky se dají odstraňovat za pochodu.
  • VLAN 18 říj 2009 11:02:47 387 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    leebigh-Tak,tak. Jinak, problémy s psaním českých znaků mám pouze při používání Mozzily, Exploreru. Tyto vyhledávače se snažím používat co nejméně, na EG je podle mých zkušeností nejlepší Google Chrome.
  • leebigh 18 říj 2009 11:51:59 591 příspěvky
    Viděn před 3 dny
    Já používám Operu a taky nemám žádný vážný problém.
  • xsarar 18 říj 2009 16:13:19 478 příspěvky
    Viděn před 8 měsíci
    Ja mozilu a už mi to normálně jde a problémy s znaky nemám
  • titan4 3 lis 2009 12:47:51 196 příspěvky
    Viděn před 7 měsíci
    Jestli se sem hodlaj premistit pochybna individua z hrej tak tady s diskuzi koncim. (viz 360vPS3 topic)
  • Tragedy-cze 3 lis 2009 12:51:38 37 příspěvky
    Viděn před 2 lety
    titan4 wrote:
    Jestli se sem hodlaj premistit pochybna individua z hrej tak tady s diskuzi koncim. (viz 360vPS3 topic)
    Promiň, ale za posledních cca 70 dní si sem napsal 7! příspěvků. Bude to tedy pro EG opravdu velká ztráta. Jinak ty lidi z Hrej znáš, že je takto odsuzuješ?
  • Marcelzvon 3 lis 2009 13:11:37 414 příspěvky
    Viděn před 3 lety
    Každej Hráč je dobrej TITANe...snad tady bude , pak více lidí dišputovat, že...Marcel od Zvonu.
  • The-Chaos 3 lis 2009 14:12:25 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    titan4 wrote:
    Ty budes asi velky zvire tady na Eurogameru, co?
    Nesneses konkurenci, nebo se jenom bojis?
  • titan4 3 lis 2009 14:46:40 196 příspěvky
    Viděn před 7 měsíci
    Tragedy: Řekl bych, že do toho nejsou započítaný příspěvky ve skupinách, protože takový číslo je rozhodně špatně.

The-chaos a částečně i Tragedy: Promiň, ale konkurenci v čem ? Jenom nemám rád, když se k relativně produktivní diskuzi přidá několik stránek nesmyslnýho offtopicu a flamu. Diskuze na Hrej jsem párkrát viděl a častokrát obzvlášť u článků týkajících se konzolí je kvalita takové diskuze na úrovni diskuze mentálně retardovaných opic. V tom hrej převyšuje pouze Tiscali. Neřikám, že takový případ jsi ty. Neber si to osobně. Mluvim pouze o tom jaký pocit ve mě vyvolává většina diskuzá na Hrej.

Marceli já neřikám, že není třeba aby sem chodilo víc lidí. To je třeba a je to jenom dobře. Ale myslim, si, že je lepší míň lidí co diskutují v rámci mezí kvalitně, než spousta lidí navíc, kteří akorát vyvolávají flame.
  • Tragedy-cze 3 lis 2009 14:55:04 37 příspěvky
    Viděn před 2 lety
    Titan: Sice chápu tvé obavy z neznámého, ale věz, že těch pár lidí z hrej jsou "relativně" :) normální. Navíc flame thread přece nemusíš vůbec navštěvovat.

Hlavně Eurogameru opravdu drasticky chybí jakákoli komunita. A zrovna u EG, který má ze všech stránek nevymazlenější komunitní funkce je to sakra škoda.
  • titan4 3 lis 2009 15:07:41 196 příspěvky
    Viděn před 7 měsíci
    Tragedy: Však to ukáže čas. Ale řešení nenavštěvuj témata je špatný řešení. Zrovna téma 360/PS3 mě zajímá, protože ačkoliv jako xboxář zvažuju, že si zrovna dneska po práci půjdu koupit PS3, protože mě láká pár exkluzivních her, ale z takového tématu se teď stalo téma "Tak co lidi přejdeme sem z hrej ?"
  • The-Chaos 3 lis 2009 15:11:49 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    Neboj Titane, Flame je nadherna vec.Co te nezabije, to te posily :)
    Otazka je co povazujes za produktivni.Na EG sem moc nechodil, ale co sem slysel tak moc ,,produktivni,, to tu neni :).Uroven flamu na starym hrej byla velmi vysoka.Mozna si narazil na par individui pri nejake rozepri, kazdopadne sme vedly flame vecne a strucne.Defakto z niceho se tam zformovala nadherna komunita Xbotu, brain-dead-PS3 fanboyu a nestranych lidi (fnukalku by nekdo rekl).
    Opravdu se nemas ceho bat :)
  • The-Chaos 3 lis 2009 15:15:12 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    titan4 wrote:
    Tragedy: Však to ukáže čas. Ale řešení nenavštěvuj témata je špatný řešení. Zrovna téma 360/PS3 mě zajímá, protože ačkoliv jako xboxář zvažuju, že si zrovna dneska po práci půjdu koupit PS3, protože mě láká pár exkluzivních her, ale z takového tématu se teď stalo téma "Tak co lidi přejdeme sem z hrej ?"
    A jak ste teda vedly u vas tenhle topic?Naprosto v klidu a bez emoci ste si jednou tejdne vysypaly podlozena fakta, + a - , porovnaly par screenu, popraly si dobrou noc, a cekaly dalsi tejden?
  • titan4 3 lis 2009 15:19:44 196 příspěvky
    Viděn před 7 měsíci
    Však řikám hlavně ukáže čas (a žumpař). Samozřejmě, že tam byl flame. Takový topic se bez flamu neobejde, ale aspoň v rámci mezí ten flame byl on-topic :) Ale nebudem se hádat kvůli pikačovinám. Budu rád když se spletu a úroveň diskuze se tady zvýší. (A někdo konečně do HTML přidá to kódování, aby fungovala čeština z IE)
  • The-Chaos 3 lis 2009 15:29:19 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    titan4 wrote:
    Však řikám hlavně ukáže čas (a žumpař). Samozřejmě, že tam byl flame. Takový topic se bez flamu neobejde, ale aspoň v rámci mezí ten flame byl on-topic :) Ale nebudem se hádat kvůli pikačovinám. Budu rád když se spletu a úroveň diskuze se tady zvýší. (A někdo konečně do HTML přidá to kódování, aby fungovala čeština z IE)
    Jak sem napsal do tamni diskuze.Za pul roku ste neudelaly ani 400 prispevku.To bych ten flame teda chtel videt :)
    A tak to pozor, Zumpar neni konzolista.A ani PC hraci s jim nechteji mit nic spolecneho! :)
  • titan4 3 lis 2009 15:30:58 196 příspěvky
    Viděn před 7 měsíci
    Ale no tak :) Flame neni vždy to stejný jako Spam.
  • The-Chaos 3 lis 2009 15:36:16 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    Chces rict ze tech skoro 100 000 (ANO!Chybely nam asi 4 tisice) prispevku byl spam?!?To by si mne urazil.Je videt ze zas tak casto si tam nechodil/necetl :)
  • titan4 3 lis 2009 15:37:47 196 příspěvky
    Viděn před 7 měsíci
    To je pravda. Mě k trvalému poškození mozku stačila v poslední době např. diskuze k recenzi na Halo:ODST
  • The-Chaos 3 lis 2009 15:40:05 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    HA!To nebylo ve nic srovnani k recenzi MGS4 XD
  • MartinezZ Moderator 3 lis 2009 16:44:22 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Téma je "Váš názor na Eurogamer", držte se tématu. Pro diskuzi ohledně konkurenčních portálů si řešte v jiném vlákně, jinak budu kousat (zvíře jsem tu já! ;)
  • The-Chaos 3 lis 2009 17:16:22 36 příspěvky
    Viděn před 4 lety
    Chtel bych se verejne omluvit vsem ktere sem urazil kdyz sem rekl ze uzivatele Eurogameru nejsou schopni vytvorit celistvou komunitu, a vest diskuzi delsi nez 400 prispevku za pul roku.
    Vzhledem k tomu co predvadi moderator v diskuzi Xbox360 vs PS3 to naprosto chapu.Vy za to nemuzete :)
  • Lumirel 4 lis 2009 13:46:11 80 příspěvky
    Viděn před 6 měsíci
    Myslím, že se Eurogamer.cz drží vcelku slušnou úroveň. Forum by mohlo být živější, ale s tím moderátoři etc asi moc nenadělají. :)
  • Tragedy-cze 5 lis 2009 08:33:21 37 příspěvky
    Viděn před 2 lety
    Lumirel: Naopak, moderátoři s tím dělají až dost. Celkem spolehlivě se jim podařilo odpudit cca 15-20 lidí co sem chtěli přejít od "konkurence".
  • Tragedy-cze 5 lis 2009 10:20:58 37 příspěvky
    Viděn před 2 lety
    Fluke: Tenhle server potřebuje komunitu jako sůl a každý vášnivý hráč by tu měl být vítán s otevřenou náručí... vždyť na komunitě a komunitních funkcích je původní Eurogamer založen.

Máš pocit, že by toto fórum v současnosti mělo být tak tvrdě moderováno? Vždyť tu jsou sotva 2-3 příspěvky za týden. Co kdyby se dalo příchozím 1-2 dny na rozkoukání, než vůbec zjistí jak přesně tu vše funguje? Místo toho se vyrojí banda moderátorů s touhou smazat vše co se striktně nedrží pravidel.

Nemluvím ani o tom, že EG je samozřejmě komerční projekt a jeho příjmy se právě od komunity a pravidelných návštěvníků přímo odvíjí. Sám pracuji v tištěných médiích a takový přístup by si tu nikdo ke svým čtenářů nedovolil.
  • MartinezZ Moderator 5 lis 2009 11:20:59 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Tragedy-cze - co kdyby jsi napsal přímo mě? Dovolím si tvrdit, že z mé strany se nejednalo o "tvrdou" moderaci, naopak ze strany oněch 15-20 lidí se jednalo o pokus diskuzi znehodnotit, čehož výsledkem by bylo její smazání (což by bylo vzhledem ke 14 stránkám poměrně škoda).
    To, co jste tam předváděli, bylo mimo limity, které jsem ochoten ještě tolerovat.

A prosím, pokud mi chceš něco sdělit či znát moje pohnutky, které mě k oněm krokům vedly, napiš mi, prosím, osobní zprávu (odkaz "poslat zprávu"). Je zbytečné rozvádět to celé znovu v další diskuzi (i když taky už to k tématu je :). Psal jsem si již i s Chaosem a prodiskutoval to s ním. Mile rád učiním to stejné i s tebou.
  • Stránka

z 3 First / Last

Přihlaste se pro reagování