Hry a drahé polovičky

• Stránka

z 3 First / Last

předešlá
  • MartinezZ Moderator 11 Aug 2009 10:57:52 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Zaregistrován před 4 lety
    Máte přítelkyni/přítele a vaším koníčkem (krom jí/něho) jsou i hry? Jaký na to má vaše drahá polovička názor? Toleruje vám to nebo naopak pění? Nebo si to spolu po večerech prostě na tvrdo rozdáváte.... v CSku, TFku, Needech... piškvorkách...? :D

A pokud jsou hry i vaším zaměstnáním, neťuká si partner/ka na hlavu, pokud si jdete ještě hrát? Nebo ťuká na hlavu vám? Pánvičkou?

Podělte se, herní kmeti, se zkušenostmi
    , ať vidíme, jak tolerantní lidstvo ku hrám je a ať "výžlata" vidí, že vytetovat si na jednu půlku "Plant bomb" a na druhou "Defuse bomb" nemusí být nejlepší nápad :D
  • Simonix 11 Aug 2009 11:23:53 45 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    MartinezZ : Dobry napad toto tema, i kdyz si myslim, ze se to nechytne, tak svou situaci Vam zde vylicim, protoze sam jsem zvedav jak dopadne ;-)

Bydlel jsem rok a pul s pritelkou, ktera nikdy nehrala, ale trochu tomu prisla na chut potom co jsem do spolecneho bytu pritahl svuj stroj. To je ovsem minulost. Momentalne mam novou pritelkyni, novy stroj a novy byt, ktery je pred kompletni rekonstrukci. Pul roku jsme bydleli v byte 1+1 kam jsme se sotva vesli my dva a jeden notebook, takze svoji masinu jsem pujcil kamaradovy, ke kteremu se na ni obcas zajdu podivat aby nezapomela jak vypadam. Momentlane bydlime u jejich rodicu, kde by sice prostor byl, ale situace kdy clovek zarizuje rekonstrukci bytu a je nucen bydlet u sve tchyne neni zrovna optimalni. Kazdopadne pritelkyni mam velice chapavou, vstricnou, milujici (to kdyby to cetla;-)) a v novem byte bude i pracovna se stolem, kam svoji masinu (samozrejme po poradnem upgradu) umistim.
    Sama situace, jak se bude pritelkyne tvarit az po sedmi mesicni abstinenci zalezu vecer do pracovny a vylezu... (sam jsem na to zvedav kdy;-), me take zajima. Jednou me videla jak jsem chvili paril Quake Live a myslela, ze jsem dostal krec do prave casti obliceje, kdyz se z reproduktorku ozvalo Quad Damage (mimochodem take zarazuji do tematu Oblibene hlasky) "o))
  • MartinezZ Moderator 11 Aug 2009 12:42:33 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    No jo, stěhování/rekonstrukce/tchýně - to není zrovna chvíle hrám zaslíbená, to je pravda (kdyby tchýně zaslechla střelbu a výkřiky "Chcípni už, hajzle!", asi by nevýskala štěstím :D ).

Chápavá, vstřícná a milující přítulka je v podstatě půl výhry (přihlaš ji do programu 'Clon your Pet' :D)

Až zalezeš do nové pracovny, nezapomeň dát na vchodové dvěře zevnitř svoji fotku, aby na tě nezapomněla :D

Hodně štěstí a ostatním hodně tolerantních přítelkyň.

--------------------------------
    Sorty přítelkyň (?):

Nehraji - neznám, neumím, nechci (je to blbost)

Casual - Solitaire, flashovky, Facebook

Manažerka - The Sims, SecondLive

Pařmenka - není do her zažraná jako přítel/partner, ale bere to jako jakoukoliv jinou zábavu (TV/Kino apod.)

TheEnd - World of Warcraft :D

-----------------------------------

Osobně znám jen sorty 'Nehraji' a 'Casual'. Od slyšení (TF2) jednu 'Pařmenku' - čímž to zdravím Goodmana a Goodmanku ;)

------------------------------------

OT: ad. Quake: "Perfect" ;)
  • Simonix 11 Aug 2009 13:08:34 45 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    Myslim, ze tohle je dost hrube (i kdyz vtipne vistihujíci) shrnuti. Ma prítelkyne napr., je velice zvídavy clovek a myslím, ze by se k nejakemu tomu zatazení do virtualniho sveta nechala premluvit, ovsem hacek je v tom, ze se ji dela soufl ze tretiho rozmeru, cehoz jsem byl sam svedkem v IMAXu ;-)
  • MartinezZ Moderator 11 Aug 2009 14:30:26 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Ajtakrajta, Simulator Sickness. S tím jsem se ještě osobně u nikoho nesetkal.

Samozřejmě, pokud někomu něco v onom dělení přítelkyň nesedí, račte mě opravit ;)
  • leebigh 19 Aug 2009 06:25:16 591 příspěvky
    Viděn před 21 hodinami
    Naopak, to dělení drahých poloviček se mi líbí.
    Moje manželka hry nehraje, jenom zřídka nějaké to střílení kuliček v prohlížeči, takže patří do kategorie Casual. Po stránce tolerance mého hraní nemám důvod si stěžovat, jediné v čem mi brání v rozletu je, že že mi trochu "přistříhává křídýlka" z hlediska finančního v oblasti nákupů her - drží totiž rodinnou kasu :-) Ale jinak všechno v pohodě a nikdy bych ji neměnil :-)
  • VLAN 6 Sep 2009 08:15:29 387 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    To rozdtřídění je zajímavé, ale myslím že by tam mohlo bejt víc kategorií
  • MartinezZ Moderator 6 Sep 2009 14:58:52 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    leebigh - šťastný to muž :)

VLAN - tak to rozšiř, jak je libo, budu jen rád!
  • VLAN 6 Sep 2009 15:05:57 387 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    víš vono, kolikrát nemám slov jak jak některé pojmenovat, jen si myslím že jich může bejt víc a asi je, jinak pěknej článek
  • MartinezZ Moderator 6 Sep 2009 15:59:09 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Víc jich rozhodně je, tohle je, jak už bylo řečeno, dosti hrubý nástřel. Jak říkám, kdo by to chtěl rozpracovat do větších hloubek, má ode mě volné ruce.
  • Smazaný uživatel 6 September 2009 16:30:24
    Ja mam doma Casual a Manazerku. Ani trochu me to netesi... Jednak je u toho schopna stravit cele odpoledne, cimz mi blokuje PC, druhak tohle:

http://xzone.cz/hledat.php3?search=sims+2&x=0&y=0

EA namaluji pokazde dve nove zidle a jeden stul a clovek aby to furt dokolecka se skripenim zubu za par stovek kupoval.

A ted jeste ten DLC u Sims 3. To je vubec nejdrsnejsi.
  • MartinezZ Moderator 6 Sep 2009 18:18:20 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Heh :D Že by důvod k šetření na 2. PC či NTB? V každém případě první člověk s pohledem z "druhé strany" - partnerka větší hráč než ty sám? V každém případě tě snad ale nemůže peskovat za to, že trávíš volný čas (jeho část) u her (?!).
    Ad. The Sims - to je holt případ sám pro sebe.
  • VLAN 6 Sep 2009 18:25:06 387 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    The sims je prostě hra u které se dají trávit hodiny i dny, já mám 1, pak jsem měl půjčenou 2, ale už nemám a vím z vlastní zkušenosti že je to hra u které člověk stráví hodiny aniž by si to uvědomil
  • Smazaný uživatel 6 September 2009 19:10:13
    Vetsi hrac nez ja... No jak se to vezme, momentalne asi jo. Ja mam ale v zasade uz ted nahrano na dva zivoty dopredu, takze si uzivam stale vic zaslouzeneho paranskeho odpocinku a stale vic inklinuju k nenarocnym casual gameskam (o, jak se stydim!:-)). Takze ruzne ty Puzzle Questy, PSP, atd. Kde jsou ty casy, kdy jsem prosedel dva tydny nonstop u Baldurs Gate a musel si bandazovat zapesti. :D

Ale v rozletu mi opravdu braneno neni. A kdyz uz vyjimecne je, jednoduse delam, ze pracuju. Vzhledem ke svemu IT zamereni otevru par slozite vypadajicih oken ve Virtual PC, aby nebyla lecka prohlednuta, a vesele se pustim do virtualna. ALT+TAB - nejvetsi vynalez lidstva! :D
  • MartinezZ Moderator 6 Sep 2009 19:46:47 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    :D Jen počkej, až to prokoukne. To už budeš mít v podpisu jen "Donedávna aktivně psal..." :D
  • VLAN 7 Sep 2009 15:20:43 387 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    :D to je také možné....chudák
  • PlayerRiada 2 Oct 2009 16:05:46 307 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    A co takhle obracena situace? Ja jsem do her blazen i do deni kolem nich. Manzel mi dneska rekl, ze jsem gambler. Pry je hrani jen predstupen toho zacit chodit hazet penize do automatu. Bohuzel tenhle nazor jsem slysela nejen od neho.
  • Marcelzvon 2 Oct 2009 17:42:31 414 příspěvky
    Viděn před 3 lety
    Tak sem jste si zalezli/y Zašíváci é -ko...Vítaj, a pobuď kedykolviek, P.Riada, no tohle je extrém, že...asi má drahá polovička Psíčka plný zuby z práce?! He Gamblerství, právě naopak: Dělej mu čárku, na ,,nástěnku,,v předsíni, kolik si ušetřila korunek, tím , že si jsi to ,,odehrála doma,,(to byl taky jeden z důvodů koupě ATARI, aby děťatka neutrácely u Automaťáků na pouti). Jinak cokoliv z těch,,šetrných Pecek,, máš u mne Grátis...Riada, stačí si napsat(SZ či Maijl). Mně akorát štve Dcera Kamilka(28 let...spešl pedagog), když příjde Tak skončí taky u Simsíků, a předtím jsme si hráli hlavně,,hry pro dva,,na jednom kompu. Bejvalka měla ráda práci než hraní, he...Těším se, ozvi se... díky. Pokecáme o Herní scéně posledních 20-ti let i o dnešku či Turistice atd.. STarec(od Atari) Marcel od Zvonu.
  • MartinezZ Moderator 2 Oct 2009 21:37:44 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    PlayerRiada - vítej a zdravím!

Musím uznat, že takovouto situaci slyším naprosto prvně! Pozvi svou drahou polovičku sem, tady mu to už vysvětlíme :)

Myslím, že hry, jakožto standardní součást zábavy (po boku TV) je nyní někdy na přelomu. Naši rodiče (a koukám i partneři... :-o ) si ťukají na hlavu, my sjme ten "ledoborec" a pro naše děti to už bude naprostá samozřejmost.
  • PlayerRiada 5 Oct 2009 09:01:08 307 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    No nekdy je tezky byt ten ledoborec. Nasi mi dali penize at si vyberu neco k vanocům, kdyz se mi darky od nich nelibi. No vybrala jsem si Halo ODST, tak jsem je zas moc nepotesila. A kdyz jsem jim rekla o tomhle foru jak je prima tak pry bych mela delat neco normalnejsiho a podivat se na Superstar jak tam pekne zpivaji. Clovek fakt musi pocitat do deseti aby nerekl neco oskliveho.
  • Smazaný uživatel 5 October 2009 10:40:54
    S predsudky se my hrami (jakozto i jinak) postizeni setkavame odjakziva...:-) Vetsinou z toho pravda vyleze spise opak. Nevedomost a vlastni hloupost (priklady sama uvadis).
  • Marcelzvon 5 Oct 2009 11:01:58 414 příspěvky
    Viděn před 3 lety
    Ahoj P. Riada, prosím Tě jsou to Rodiče, že...uděláš jim radost třeba zase něčím jiným. Naši se o mne a moji rodinu starali do poslední chvíle ...Máma až za hrob. Mně berte jako Extrem, né každej Starké či Starká Vám půjde takhle,,na Ruku,,?!, nikdy jsem nebyl ,,Dospělý,, a těm číslům v občance nevěřím...,,kecaj,,.
    No abychom to shrnuli: jde o to si vzájemně v ,,koníčkách,,vyhovět a v jejich provozování( když není ,,přirozená,,spoluhra v jakémkoliv, možná...), se spravedlivě střídat a občas si od sebe i odfrknout, třeba toho druhýho,,uvolnit,,na nějakou i delší akci, je to otázka Důvěry, Tolerance, Empatie a Umění spolužití,...již to není,,Láska,,ale je to již něco vyššího:
    Spokojený a přínosný Život,,kompletního,,Člověka - bytosti sestávajícího se z těch Dvou půlek: musím si připomenout jednu skvělou Scifi povídku o Lidském štěstí- kdy je člověk šťastný? Dišputující Nadbytosti(šlo o ten problém, že Ty človíčci byl šťastní , vždy je n pár minut...sekund) na Olympu to po úspěšné diskuzi vyřešili elegantně?! Co takhle: Matička + Šroubeček...CVAK a bylo to, HE! A vo tom to všechno je...o Hrách i těch Životních, že. Starec Marcel od Zvonu.
  • PlayerRiada 21 Oct 2009 08:06:38 307 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    Odesla mi PS3 a protoze manzel, jako kazdy chlap strasne rad nakupuje elektroniku, tak mi bez mrknutí oka koupí novou. Hurá. Pochybuji, že partnerky jsou v techto zalezitostech tak velkoryse jako muzi.
  • MartinezZ Moderator 21 Oct 2009 09:48:44 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Tak toho se drž a nepouštěj ho :D Mimochodem, "koupí" je čas budoucí, dej vědět, až to bude čas minulý ;)
  • peca_cz 21 Oct 2009 10:50:27 48 příspěvky
    Viděn před 7 dny
    To P.Riada: ... pry bych mela delat neco normalnejsiho a podivat se na Superstar ...

A kdo říká že lidi co koukají na superstar jsou normální? Je zvláštní co lidé považují za normální činnost.

Mám ve všem stejnou zkušenost jako máš ty, rodiče, žena i příbuzenstvo se do mě při každé příležitosti pustí. Od ženy to mám na talíři někdy i několikrát denně. Prý sem gembler a mám se jít léčit :D
  • MartinezZ Moderator 21 Oct 2009 10:55:04 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    Holt bude ještě chvíli trvat, než se to stane "normální" činností. Rozhodně mi to přijde normálnější než se koukat na české telenovely, realityshow a drtivou většinu soutěží.
  • peca_cz 21 Oct 2009 11:00:12 48 příspěvky
    Viděn před 7 dny
    Mě to přijde normálnější než se koukat na naše televize celkově! :D
  • matmanX 21 Oct 2009 19:27:16 341 příspěvky
    Viděn před 2 lety
    Problém je v tom, že většina lidí hry pořád jako ty 20 let staré arkády, kde stačilo jenom střílet a skákat sem a tam. Nechápou a neví, že hry můožu být originální, mít skvělý příběh nebo i lidi nějakým způsobem učit.
  • PlayerRiada 22 Oct 2009 08:14:17 307 příspěvky
    Viděn před 1 rokem
    Snad 100x jsem se snazila rodicům ukazat o cem hry jsou, ze to neni jen poskakujici panacek a freneticke mackani jednoho tlacitka. Kdyz se nekde najde i clanek, kde hry chvali nebo kde je videt jak se zrucnost s ovladacem můze vyuzit i v practickem zivote /ovladani lekarskych robotu, bezpilotnich letounu/ snazim se rodice donutit si to alespon precist. Jenze je to marne , vzdycky pokyvaji hlavou a reknou ze prace na zahradce je mnohem uzitecnejsi, z her se lidi zblazni a nejsou schopni rozeznat skutecnost od fikce.
    Nekdy mi prijde, ze nekteri lide nemaji proste dostatecnou fantazii a do toho jeji hardweru novy softwer nenacpes.
  • MartinezZ Moderator 22 Oct 2009 11:16:33 817 příspěvky
    Viděn před 1 týdnem
    PlayerRiada - také jsem se kdysi snažívával o osvětu, ale pak jsem pochopil - nemá to cenu. Každý holt žije jinak a "jinde". Stejně jako já nechápu trávení času u Velmi křehkých vztahů, jiní nechápou ta "autíčka" /a to tam zrovna střílím panďuláky, ale prostě jsou to autíčka a tečka/

PS: Pomalu se začínám děsit, co všechno pochopit se mě budou snažit donutit moji případní potomci...
  • Stránka

z 3 First / Last

předešlá
Přihlaste se pro reagování