3DS Streetpass anonymní sraz

• Stránka

z 1

předešlá další
  • Autofaker 27 říj 2011 10:15:36 4 příspěvky
    Viděn před 9 měsíci
    Zaregistrován před 2 lety
    V našich končinách není zrovna mnoho příležitostí využít zajímavou funkci Nintenda 3DS zvanou Streetpass, tak mě napadlo jít štěstíčku trochu naproti a pokusit se touto cestou oslovit další majitele (doufám, že zde nějací jsou) tohoto přístroje a uspořádat anonymní (?) umělé náhodné setkání a v podstatě vyzkoušet, jak tato funkce funguje v realitě. No a při té příležotosti samozřejmě získat i nějaké ty puzzly do mé skládanky, či bojovníky do Streetpass questu.

První sraz stanovuji na 2.11.2011 mezi 18:00 - 18:30 v prostorách pražské restaurace McDonald's na horní části Václavského náměstí (u východu stanice metra Muzeum). Toto místo jsem záměrně zvolil kvůli dobré dopravní dostupnosti. Na případný příští sraz se můžeme samozřejmě domluvit na jiné místo. Kdo budete mít zájem, určitě alespoň minimálně projděte kolem. :-) Toto téma plánuji vytvořit i na jiných herních fórech, tak doufám, že se nás tam pár alespoň virtuálně sejde. :-)
  • SindyDog 28 říj 2011 19:46:09 5 příspěvky
    Viděn před 2 hodinami
    Zaregistrován před 3 lety
    Přijdu samozřejmě!!
  • Autofaker 1 lis 2011 22:15:58 4 příspěvky
    Viděn před 9 měsíci
    Jen připomínám, že první 3DS streetpass sraz se koná již zitra v 18:00 - 18:30 na místě uvedeném v záhlaví tématu.
  • Autofaker 2 lis 2011 20:49:28 4 příspěvky
    Viděn před 9 měsíci
    Tímto děkuji všem účastníkům dnešního srazu a myslím, že přesto, že se nám dnes nepodařilo zcela proniknout do tajemství funkce streetpass, byl to sraz velice přínosný (hlavně díky slušné sbírce 3DS her sega.maniaca)a ještě jednou se omluvám za můj předčasný odchod (inu práce, je práce). No a příští sraz nejspíše domluvíme na nějaký víkend, aby se nás sešlo případně ještě více.
  • Stránka

z 1

předešlá další
Přihlaste se pro reagování